Geçmiş olsun. Yüz yüze yapılmayan alışverişlerde GeT'in önemi bir adım daha öne çıkıyor. Kimseye güvenmemek önemli. Umarız adalet yerini bulur.
Benim ağzımdan yalan konuşup, boş yapma. Benim şikayetçi olamama sebebim, 7.gün ürünlerin kargolanmasi ve yasal sürenin 7 gün olmasıydı. Bunu detaylı bir şekilde konuya yazamamamın sebebi de, tarafıma teslimat yapıldığında konunun kapatılmış olmasıdır.Kısacası şikayetçi olacak mısın yoksa bizim @Cihat Uğurlu gibi "aman abi yolladı ya neticede, ne şikayet edeceğim" gibi bir tavır daha takınıp bu kişiye başkalarını dolandırmasına göz mü yumacaksın?
Ne yani seni dolandıracaktı, forumda ifşa oldu ve geri adım attı diye bu onu masum mu yapıyor? İsteseydin yine üzerine gidebilirdin, son günü zorla ürünü aldın diye bu onu masum yapmaz. Senin ağzından konuşmama gerek yok zaten sen kendin farklı kelimelerle benim dediğimin aynısını söylüyorsun işte. Kimse peşine düşmediği için bu insanlar böyle aynı isimle aynı işi tekrar tekrar yapabiliyorlar.Benim ağzımdan yalan konuşup, boş yapma. Benim şikayetçi olamama sebebim, 7.gün ürünlerin kargolanmasi ve yasal sürenin 7 gün olmasıydı. Bunu detaylı bir şekilde konuya yazamamamın sebebi de, tarafıma teslimat yapıldığında konunun kapatılmış olmasıdır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.