Hukuk okumak mantıklı mı?

yorgunbiri

Centipat
Daha fazla  
Herkese merhaba,
Şu anda YKS 25'e hazırlanıyorum 12.sınıfım tm öğrencisiyim abilerim ablalarım sınav yoldaşlarım ben hukuk istiyorum ama hangi hukuk daha iyi bilemiyorum. Yani şöyle hedef ilk 20k kesin girmek 10k gelirse de çok mutlu olurum. Sizce bu sıralamalarda nereleri yazabilirim? Ve de AYT matematik anlayamıyorum bunu içinde taktik verebilecek var mı? TYT 60-70 arası AYT 30 falan ne yapmam lazım?

Hangi Lisans programını tercih edersin bilemiyorum ancak şahsi düşüncem: Paralel olarak ilerletebileceğin teknik odaklı bir Ön Lisans programına da kayıt olmanın fayda sağlayabileceği. Mezuniyet sonrasında bir "Acil Çıkış Kapısı" görevi görebilir...

2.5 yıllık avukatım. Mezun olur olmaz ofis açabileceğin bir müvekkil çevresi "miras" edinmeyeceksen yazmamanı öneririm. Hatrı sayılır bir üniversitede İngilizce İktisat/İşletme çok daha makul. Yurt dışı imkanın da olur.

2.5 yıllık avukatım. Mezun olur olmaz ofis açabileceğin bir müvekkil çevresi "miras" edinmeyeceksen yazmamanı öneririm. Hatrı sayılır bir üniversitede İngilizce İktisat/İşletme çok daha makul. Yurt dışı imkanın da olur.

Hedefim hakim savcı olmak bir de biliyorsan maaşları nedir?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı