Human phenotypes sitesi guvenilir mi?

Bir şey indirip açmadığınız sürece, virüs bulaşması çok zor ihtimal. Eskide kaldı artık onlar. Bilgi güvenliğinden bahsediyorsanız, sitede çerezleri kabul etmeyin ve bilgilerinizi vs. hiçbir yere girmeyin. Siteye biraz göz attım. Sorunsuz bir siteye benziyor kullanabilirsiniz. Sizden bir bilgi istemiyor bir şey de indirtmiyor zaten. Sadece tasarımı biraz korkunç onun haricinde bir sorun yok :D

Bir şey indirip açmadığınız sürece, virüs bulaşması çok zor ihtimal. Eskide kaldı artık onlar. Bilgi güvenliğinden bahsediyorsanız, sitede çerezleri kabul etmeyin ve bilgilerinizi vs. hiçbir yere girmeyin. Siteye biraz göz attım. Sorunsuz bir siteye benziyor kullanabilirsiniz. Sizden bir bilgi istemiyor bir şey de indirtmiyor zaten. Sadece tasarımı biraz korkunç onun haricinde bir sorun yok :D
Hocam bu sıralar antropolojiye çok merak sardım ondan ötürü sordum. Cevabınız için teşekkürler

Birde hocam bu siteyi diyorsunuz di mi

Dosya Ekleri

• 1743448338334.png
    1743448338334.png
    1,7 KB · Görüntüleme: 27
Hocam ben girdim aradım, taradım. Sandım kadarıyla indirm linki falan yok. Virüs yoktur diye tahmin ediyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı