Hocam bu sıralar antropolojiye çok merak sardım ondan ötürü sordum. Cevabınız için teşekkürlerBir şey indirip açmadığınız sürece, virüs bulaşması çok zor ihtimal. Eskide kaldı artık onlar. Bilgi güvenliğinden bahsediyorsanız, sitede çerezleri kabul etmeyin ve bilgilerinizi vs. hiçbir yere girmeyin. Siteye biraz göz attım. Sorunsuz bir siteye benziyor kullanabilirsiniz. Sizden bir bilgi istemiyor bir şey de indirtmiyor zaten. Sadece tasarımı biraz korkunç onun haricinde bir sorun yok![]()
Birde hocam bu siteyi diyorsunuz di miBir şey indirip açmadığınız sürece, virüs bulaşması çok zor ihtimal. Eskide kaldı artık onlar. Bilgi güvenliğinden bahsediyorsanız, sitede çerezleri kabul etmeyin ve bilgilerinizi vs. hiçbir yere girmeyin. Siteye biraz göz attım. Sorunsuz bir siteye benziyor kullanabilirsiniz. Sizden bir bilgi istemiyor bir şey de indirtmiyor zaten. Sadece tasarımı biraz korkunç onun haricinde bir sorun yok![]()
Siteye hiç girmedim, sadece Google'da resimlere baktım. Büyük ihtimalle o siteSite arayüzü şu şekilde. Eğer bu site değilse direkt link atabilirsiniz sorun olmaz.
Eki Görüntüle 2458605
Hocam o kadar korkmanıza gerek yok. Girebilirsiniz istediğiniz gibi sorun olmayacaktır. Sadece bir şey indirmemeye ve bilgilerinizi vermemeye dikkat edin.Siteye hiç girmedim, sadece Google'da resimlere baktım. Büyük ihtimalle o site
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.