Humble Bundle indirimleri!

Adonis31

Hectopat
Daha fazla  
Deathloop konusunda oyunu alanların çoğunun siparişleri iptal edilmiş. Bilginiz olsun.

Hocam ben daha once çok oyun aldım konusunuda açtım Deathloop'u ve listedeki tüm oyunları da aldım hiç sorun yaşamadım sanırım çok şanslıyım.

@455146, yanlış fiyatlandırma mı?
@Adonis31, bir daha bu fiyatlardan oyun bulmak pek mümkün olmayabilir.

Fiyatlar yanlış sanırsam daha önce de 6 liraya chivalary 2 almıştım DLC yazip ana oyunu satıyorlardı sonra kaldirilmisti.

Tek tek almanızı tavsiye ederim. Dün akşam bu oyunların bazıları dahil 140 TL'lik alışveriş yaptım. İlk iptal edildi sonra bir daha para çekildi ve ortada hiçbir şey yok. Bana da mesaj geldi siparişiniz iptal edilmiştir. Sizden para çekilmeyecektir diye. Bütün paranız gitmesin.

Tek tek almanızı tavsiye ederim. Dün akşam bu oyunların bazıları dahil 140 TL'lik alışveriş yaptım. İlk iptal edildi sonra bir daha para çekildi ve ortada hiçbir şey yok. Bana da mesaj geldi siparişiniz iptal edilmiştir. Sizden para çekilmeyecektir diye. Bütün paranız gitmesin.
Aynısı banada oldu hocam ilki iptal edildi fakat bir süre sorna para geldi hesaba, muhtemelen yurt dışı olduğu için gecikebilir sonra 2. Sefer satın aldım kodlar elime ulaştı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı