Humble Bundle'da 6 aylık paket 49 dolar!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gorseldeki oyunlar cok sevenleri haric aylik 8 dolar etmez. Yillik 50-60 dolar vermek de bana gore kumar.
Hocam zaten yukarıda da yazmıştım. 10 oyun veriliyor ve genellikle 3 oyun baba oyun veya kaliteli oyun oluyor. Mesela mart ayında nioh, star citizen, soulstice gayet kaliteli oynanabilir oyunlar. Ancak tabi türü de size hitap etmeli.
Bilemiyorum sizleri ama bence aylık 8 dolar iyi bir yatırım gibi geliyor bana.

Ben şahsen bu kumara girerdim aslında çünkü 6 ayda 2 tane iyi 4-5 tane ortalama oyun verse keyfime göre kafi gibi :D 1 tane oyunun 1500 TL olduğu devirde çok da pahalı gelmedi bana abonelik.
Katılıyorum. Zaten steamden aktif aylık oyun alıp para harcayan birine 8 dolar dokunmaz. Hatta ben hades 2 alacaktım 14 dolara ama sırf bu kampanya için almadım ve 2 aylığı dolaylı yoldan bedavaya getirdim. Bakalım iyi oyun veya bana uygun oyun gelirse keyiflenirim :D

Katılıyorum. Zaten steamden aktif aylık oyun alıp para harcayan birine 8 dolar dokunmaz. Hatta ben hades 2 alacaktım 14 dolara ama sırf bu kampanya için almadım ve 2 aylığı dolaylı yoldan bedavaya getirdim. Bakalım iyi oyun veya bana uygun oyun gelirse keyiflenirim :D
Siz bunu aldiniz mi?

Toplam 60 oyuna iyi fiyatmış ama sürekli oyun denemeye müsait arkadaşlara yönelik bir paket olduğunu düşünüyorum. Teşekkürler.

Oyunlar güzel açıkçası ve bilinmeyen oyunlar değil bunlar. 1-2 tane oyun harici hepsini gördüm, çoğu da olumlu yorum alan oyunlar.

Ama 49 dolar biraz fazla geldi. Aylık 8 dolar olsa da pek bana hitap etmiyor gibi.

Bu arada muhtemelen otomatik çevirdiniz sayfayı hocam, çeviriler komik olmuş:
1735116092048.png

Oyunlar güzel açıkçası ve bilinmeyen oyunlar değil bunlar. 1-2 tane oyun harici hepsini gördüm, çoğu da olumlu yorum alan oyunlar.

Ama 49 dolar biraz fazla geldi. Aylık 8 dolar olsa da pek bana hitap etmiyor gibi.
Yani hocam sizin gibi düşünenler de var ve haklı olduğunuz yerlerde var ancak ben mesela 49 dolara iki adet AAA oyunu alacağıma şahsen ortalama üstü 60 oyun almak 6 ay için daha mantıklı geliyor.
Mesela o iki adet AAA oyun hadi 50 100 saat oynatsın ama 6 ayda verilen 60 oyun en azından 10 tanesi gerçekten iyi oluyor bunu eski verdiği aylar önceki oyunlara göre söylüyorum.
Yani ben bu kampanyadan yararlandım ve benim gibi düşünen birisi de bence 49 dolara 60 oyun mantıklı gelebilir, sonuçta hepsi dandik de değil pakettekilerin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı