Marka iyi ancak dediğim gibi kullanımınıza göre yıpranır. Başka bir ayakkabınız daha varsa değiştire değiştire kullanın derim.Ailem bunu beğenmiş, açıkçası üzüldüm. Pek iyi bir marka değil galiba![]()
Marka iyi ancak dediğim gibi kullanımınıza göre yıpranır. Başka bir ayakkabınız daha varsa değiştire değiştire kullanın derim.Ailem bunu beğenmiş, açıkçası üzüldüm. Pek iyi bir marka değil galiba![]()
Marka iyi ancak dediğim gibi kullanımınıza göre yıpranır. Başka bir ayakkabınız daha varsa değiştire değiştire kullanın derim.
Araştırın dediğimi, hatta direkt kendiniz uygulayın o zaman anlarsınız. Her şeyden ziyade aynı ayakkabıyı sürekli üst üste giymek ayak sağlığı için de zararlı.
Bence fiyatından dolayı alıp kendiniz deneyimleyebilirsiniz bu fiyatlara adidas nike ayakkabı almanız çok zor mağazada deneyip ayağınızın rahat ettiği bir modeli alıp deneyin derim.Ailem bunu beğenmiş, açıkçası üzüldüm. Pek iyi bir marka değil galiba![]()
Bence fiyatından dolayı alıp kendiniz deneyimleyebilirsiniz bu fiyatlara Adidas Nike ayakkabı almanız çok zor mağazada deneyip ayağınızın rahat ettiği bir modeli alıp deneyin derim.
İyi akşamlar hocalarım. Hummel marka ayakkabılar nasıl? Rahatlığı ve dayanıklılığı nasıl? Çabuk yıpranır mı?
![]()
hummel Porter Unisex Mavi Koşu Ayakkabısı - Fiyatı, Yorumları
hummel Porter Unisex Mavi Koşu Ayakkabısı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.