Huntsman TE vs Apex 9 TKL

O zaman hayırlısıyla kullanın, genelde böyle oluyor hep zaten insanlar alıyor pat indirim geliyor. Şirketler 1 haftalık süreç tanısalar indirim gelirse iade etseler insanlar üzülmez.

HS80 kulaklık çok övülen bir kulaklık sizi de memnun edecektir güle güle kullanın.
İyi fiyata aldın ama en azından senin için sevindim :)

HS80 batarya konusunda gerçekten berbat ötesi. 1-2 CSGO maçı sonrası low battery uyarısı veriyor. Memnun kalacağınızı düşünmüyorum. HyperX Cloud II Wireless modelini düşünebilirsiniz. Bütçeniz varsa da Logitech G PRO X Wireless Lightspeed öneririm. Kendim de kullanıyorum çok memnunum. HyperX fiyatı 2100 lira idi çok artmış tabii. Fakat her iki modelden de daha çok verim alacağınıza eminim.

Klavye fiyatının 1400 lira civarına düşmüş olmasına üzüldüm mü yoksa daha çok insanın alabileceğine sevindim mi bilemedim. Huntsman hiç bu fiyatları görmemişti. Hocamın da dediği gibi yurt dışı iadelerde kargo ücretini siz ödüyorsunuz. O yüzden bir şey diyemedim.

HS80 batarya konusunda gerçekten berbat ötesi. 1-2 CSGO maçı sonrası low battery uyarısı veriyor. Memnun kalacağınızı düşünmüyorum. HyperX Cloud II Wireless modelini düşünebilirsiniz. Bütçeniz varsa da Logitech G PRO X Wireless Lightspeed öneririm. Kendim de kullanıyorum çok memnunum. HyperX fiyatı 2100 lira idi çok artmış tabii. Fakat her iki modelden de daha çok verim alacağınıza eminim.

Klavye fiyatının 1400 lira civarına düşmüş olmasına üzüldüm mü yoksa daha çok insanın alabileceğine sevindim mi bilemedim. Huntsman hiç bu fiyatları görmemişti. Hocamın da dediği gibi yurt dışı iadelerde kargo ücretini siz ödüyorsunuz. O yüzden bir şey diyemedim.
BlackShark V2 Pro nasıl peki? 3100 civarı bütçem var kulaklık için, belirtilen modeller dışında ne önerebilirsin? HS80’i ben sipariş vermiştim Gaming.gen’den, iptal edip bekleyeyim mi dersin?

HS80 batarya konusunda gerçekten berbat ötesi. 1-2 CS:GO maçı sonrası Low battery uyarısı veriyor. Memnun kalacağınızı düşünmüyorum. HyperX Cloud II Wireless modelini düşünebilirsiniz. Bütçeniz varsa da Logitech G PRO X Wireless Lightspeed öneririm. Kendim de kullanıyorum çok memnunum. HyperX fiyatı 2100 lira idi çok artmış tabii. Fakat her iki modelden de daha çok verim alacağınıza eminim.

Bütün HS80'lerde aynı mı batarya konusu? Acaba sizinkinde mi bir hata var? Eğer dediğiniz gibiyse tabii ki çok kötü bir durum.

BlackShark V2 Pro nasıl peki? 3100 civarı bütçem var kulaklık için, belirtilen modeller dışında ne önerebilirsin? HS80'i ben sipariş vermiştim Gaming.gen'den, iptal edip bekleyeyim mi dersin?

Eğer 1-2 maç sonra yetersiz geliyorsa iptal et dostum can sıkıcı olur V2 Pro veya Logitech Pro X tercih edebilirsin.

Bütün HS80'lerde aynı mı batarya konusu? Acaba sizinkinde mi bir hata var? Eğer dediğiniz gibiyse tabii ki çok kötü bir durum.

Eğer 1-2 maç sonra yetersiz geliyorsa iptal et dostum can sıkıcı olur V2 Pro veya Logitech Pro X tercih edebilirsin.
Gelsin eğer öyle bir durumla karşılaşırsam iade ederim tabii ki. Kargoda ürün. Alırken v2 Pro, G733, Pro X, Arctis 7 ve bu model arasındaydım.

En iyi verimi Logitech G PRO X Wireless Lightspeed'de alacaksın. Fakat ben tekrar tercih etsem HyperX Cloud II Wireless alırdım. HyperX kalitesini seviyorum. EQ ayarları ile vakit kaybetmezdim. BlackShark modelini bu forumda çok seviyorlar fakat deneyimlerime göre bu iki kulaklığın yanına yaklaşamazlar.

HS80 iptalini gerçekleştirip bekleyebilirsin veya ilgili modellere yönelebilirsin. HS80 tam olarak böyle bir model hocam batarya sorunu var maalesef. RGB için çok fazla şarj harcıyor diyemem. Void Elite RGB Wireless modelinde de RGB var ama en az 20 saat gidiyor.

En iyi verimi Logitech G PRO X Wireless Lightspeed'de alacaksın. Fakat ben tekrar tercih etsem HyperX Cloud II Wireless alırdım. HyperX kalitesini seviyorum. EQ ayarları ile vakit kaybetmezdim. BlackShark modelini bu forumda çok seviyorlar fakat deneyimlerime göre bu iki kulaklığın yanına yaklaşamazlar.

HS80 iptalini gerçekleştirip bekleyebilirsin veya ilgili modellere yönelebilirsin. HS80 tam olarak böyle bir model hocam batarya sorunu var maalesef. RGB için çok fazla şarj harcıyor diyemem. Void Elite RGB Wireless modelinde de RGB var ama en az 20 saat gidiyor.
Bahsettiğin model bütçemi aşıyor, 5000 TL civarı o. Attığın link ise yenilenmiş model :( Corsair Virtuso nasıl sence?

Corsair HS80'nin şarjının uzun gitmediği doğru fakat arkadaşta 1-2 CS:GO maçı attıktan sonrası Low battery uyarısı veriyor olması bu kulaklığın şarjının ortalama 1-2 saat gittiğini gösterir. Mantıklı düşünebilen her insan bunun doğru olmadığını anlar diye düşünüyorum. Şarjı 1-2 saatte low battery uyarısı veren kablosuz kulaklığı kim satın alır ki? Corsair'in çoktan satıştan kaldırması gerekirdi. Forumda bir arkadaşın incelemesi vardı onu buraya bırakayım. En iyi yol sizin deneyip kararınızı vermeniz olacaktır. İnceleme: Corsair HS80 RGB Wireless Premium

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı