Huntsman V2 mor Switch alınır mı?

Bütçe
2000tl

jacobfp

Hectopat
Bir süredir klavye almayi planlıyordum daha sonra abim yurt dışına çıktı ve ona gelirken getirebilir mi diye sordum ve daha sonra bazı klavyeleri baktım. Burdakilere göre daha ucuz oluyor. Apex Pro Black Widow Elite arasında kalmıştım daha sonra hunstman V2 analog önerildiğini gördüm. Analog olan modeli pahalıydı ama hunstman V2 purple Switch olan bir model gördüm ve fiyatı uygundu ama lineer Switch alın diyorlardi bu ürün hakkında pek fikrim yok, purple Switch'i araştırdım 100milyon basım ömrü verilmiş Apex Pro gibi sizce alınır mı? Fiyatı diğerlerine göre daha uygun.

Kardeşim kendimden örnek vereyim sen kendine göre çıkarım yaparsın artık. Gamepower warlock modelini kullanıyordum. Bir ara W ve Shift tuşu basmama problemi yaptı ama kolonya sıktım vs. geçti daha yapmadı ama o midemi bulandırdı bir kere. Geçen hafta da Mediamarktan Apex Pro TKL modelini aldım. Ayarlanabilir switchlerin ve ve bilek desteğinin bana daha iyi bir deneyim yaşatacağını düşündüm. W A S D - SHİFT gibi tuşları daha çabuk tepki vermesi açısından en kısa mesafede ayarladım. Şuan geldiğim noktada bilek desteğini çıkardım kullanmıyorum, tepki olarak bir fark hissetmedim, oyunlarda üstüne + bir şey koymadı açıkçası. Kalite ve görsel açısından tabi ki Apex Pro daha iyi fakat şimdi ki aklım olsa bu kadar fiyata bunu alırmıydım ? Almam. Ekonomik durumunu bilmiyorum ama kendini zorlayacaksan hiç bu kadar pahalı modellere çıkmana gerek yok. Deneyimimi aktardım gerisi senin bileceğin iş :)

Anladım, öncelikle teşekkür ederim. Bende 4 yıldır bloody kullanıyorum . Yeni sistem topladım ve bu sistemi mecaz değil neredeyse bedavaya aldım bi kap parça disinda. Haklısın bende çok yüksek fiyatlara çıkmayı düşünmüyordum ama herşey yeniyken ve güzelken o da mekanik olsun istedim . Sonra kuponla falan neredeyse baya ucuza alabildiğini görünce ( abim yapıyor ve her üründe geçerli olmuyormuş )bende onu almasını istedim
Zaten abim alicak diğer parçaları ucuza almıştı onu da alacak . Apex pro 3500 civarındayken hunstman V2 1500e falan gelecekmiş purple switch iyiyse eğer almak istiyorum.
Kardeşim kendimden örnek vereyim sen kendine göre çıkarım yaparsın artık. Gamepower warlock modelini kullanıyordum. Bir ara W ve Shift tuşu basmama problemi yaptı ama kolonya sıktım vs. geçti daha yapmadı ama o midemi bulandırdı bir kere. Geçen hafta da Mediamarktan Apex Pro TKL modelini aldım. Ayarlanabilir switchlerin ve ve bilek desteğinin bana daha iyi bir deneyim yaşatacağını düşündüm. W A S D - SHİFT gibi tuşları daha çabuk tepki vermesi açısından en kısa mesafede ayarladım. Şuan geldiğim noktada bilek desteğini çıkardım kullanmıyorum, tepki olarak bir fark hissetmedim, oyunlarda üstüne + bir şey koymadı açıkçası. Kalite ve görsel açısından tabi ki Apex Pro daha iyi fakat şimdi ki aklım olsa bu kadar fiyata bunu alırmıydım ? Almam. Ekonomik durumunu bilmiyorum ama kendini zorlayacaksan hiç bu kadar pahalı modellere çıkmana gerek yok. Deneyimimi aktardım gerisi senin bileceğin iş :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı