İnceleme HUO JI klavye

Ben de bir şey uydursam mı acaba öyle olması için Dierya DK61E almıştım.
Yani bilemiyorum hocam acikcasi herkes boyle yaparsa sorun cikar bence iyiligi suistimal etmemek gerek ama size kalmis. Bana urun soylenilenden farkli oldugu icin boyle bir guzellik yapildi. Ama sizin urununuz de sikintili veya farkli ise tabi ki haklarinizi kullanabilirsiniz. Ayrica belki de adam 30 dolarlik bir urun ile ugrasmamak icin cok sey yapmadi.

Siz aradınız mı müşteri hizmetlerini? Yoksa yazıştınız mı?

Siz aradınız mı müşteri hizmetlerini? Yoksa yazıştınız mı?
Yazistim hocam 10 dakika olmadan cozuldu sorunum.

Bana kalirsa gorunus olarak halen daha tercih edilebilir bir klavye fakat benim alma sebebim beyaz ve hot swap olmasiydi. Hot swap olmadigi icin pek bir olayi kalmiyor bana gore.

Yazistim hocam 10 dakika olmadan cozuldu sorunum.

Bana kalirsa gorunus olarak halen daha tercih edilebilir bir klavye fakat benim alma sebebim beyaz ve hot swap olmasiydi. Hot swap olmadigi icin pek bir olayi kalmiyor bana gore.
Hocam. Müşteri hizmetleri ile konuştum bu geri ödeme hakkında. Bana da 530 TL geri ödeme yaptılar DK61E için. 500 TL'ye almış oldum

Hocam. Müşteri hizmetleri ile konuştum bu geri ödeme hakkında. Bana da 530 TL geri ödeme yaptılar DK61E için. 500 TL'ye almış oldum
Neden hocam sizin urununuz bozukmuydu?

Ya da hatali mi yollamislar?

Neden hocam sizin urununuz bozukmuydu?

Ya da hatali mi yollamislar?
Şöyle hocam, ürünün kablosu olması gerekenden farklı geldi yazdım. Onlar da geri ödeme yaptı direkt olarak. Yurtdışı ürünü olduğu için çok uğraşmıyorlar işte iade edin falan demiyorlar yurtdışı ürününe genellikle.

Ayrıyeten, tuş çıkartma switch çıkartma ve 2 yedek switch ile geldi ürün. 500 TL'ye alabileceğim en iyi şeyi aldım diyebilirim şuan

Yani hocam bence etik degil yaptiginiz ama kendi bileceginiz is.

Hocam farklı gelmişti kablo ama. Yalan değil.

Hocam size para geldi mi? Ve bana geri ödeme hakkında sms mail falan gelmedi. Sipariş detaylarında da yazmıyor. Sizde yazıyor mu?

Son düzenleme:
Hocam farklı gelmişti kablo ama. Yalan değil.

Hocam size para geldi mi? Ve bana geri ödeme hakkında sms mail falan gelmedi. Sipariş detaylarında da yazmıyor. Sizde yazıyor mu?
7 gun icinde iade yapilacagi soylendi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…