Huobi 1000 dolarlık beta test

yukari

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar hemen konuyor giriyorum. Upwork adlı freelance üzerinden iş ararken mobil beta testi için tester arandığı ile ilgili ilan gördüm. Başvurdum, 2 gün sonra meaak geldi bir numaraya wp üzerinden mesaj atın diye. Kişisel bir numaraydı. Mesaj attım adama ve konuştum. Özetliyorum; huobi diye bir şirketin mobil uygulaması için beta tester aranıyormuş yapmam gereken şey çok basit, karşılığında 1000 dolar verecek. Böyle basit bir şey için 1000 dolar çok değil mi diye sorunca işlem için personal ID( T.C. kimlik) lazım o yüzden fiyatı böyle yüksek. Kabul etmeli miyim sizce, böyle büyük bir şirket bu şekilde işe alım yapar mı ki?

Arkadaşlar hemen konuyor giriyorum. Upwork adlı freelance üzerinden iş ararken mobil beta testi için tester arandığı ile ilgili ilan gördüm. Başvurdum, 2 gün sonra meaak geldi bir numaraya wp üzerinden mesaj atın diye. Kişisel bir numaraydı. Mesaj attım adama ve konuştum. Özetliyorum; huobi diye bir şirketin mobil uygulaması için beta tester aranıyormuş yapmam gereken şey çok basit, karşılığında 1000 dolar verecek. Böyle basit bir şey için 1000 dolar çok değil mi diye sorunca işlem için personal ID( T.C. Kimlik) lazım o yüzden fiyatı böyle yüksek. Kabul etmeli miyim sizce, böyle büyük bir şirket bu şekilde işe alım yapar mı ki?

Huobi'nin beta testleri çoktan bitti, sanırım dolandırılıyorsunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı