mağdurmehmet Decapat Katılım 12 Kasım 2023 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2025 #1 Merhaba benim bilgisayarım Valorant'dan HWID ban yedi o ban yiyen hesaptan çıktım başka hesabıma geçeceğim orada LoL oynayacağım ama hesap ban yer diye korkuyorum ban yer mi?
Merhaba benim bilgisayarım Valorant'dan HWID ban yedi o ban yiyen hesaptan çıktım başka hesabıma geçeceğim orada LoL oynayacağım ama hesap ban yer diye korkuyorum ban yer mi?
ByMalicious Kilopat Katılım 2 Ekim 2019 Mesajlar 794 Çözümler 4 16 Şubat 2025 #2 Valorant'daki HWID yasagi zaten Valorant hesaplarina etki eder Lol'u etkilemez. Artı 0 Eksi
6kaps9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2018 Mesajlar 2.929 Çözümler 8 16 Şubat 2025 #3 Gir dene bakalım. Artı 0 Eksi
KS KS mağdurmehmet Decapat Katılım 12 Kasım 2023 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2025 #4 6kaps9 dedi: Gir dene bakalım. Genişletmek için tıkla... Hocam girmekten korktuğum için size sordum ya zaten. ByMalicious dedi: Valorant'daki HWID yasagi zaten Valorant hesaplarina etki eder LoL'u etkilemez. Genişletmek için tıkla... Yani bir tane hesabımda HWID ban yedim ama başka hesaba geçip LoL girsem bir olmaz yani değil mi 2K hesap aldım. Artı 0 Eksi
6kaps9 dedi: Gir dene bakalım. Genişletmek için tıkla... Hocam girmekten korktuğum için size sordum ya zaten. ByMalicious dedi: Valorant'daki HWID yasagi zaten Valorant hesaplarina etki eder LoL'u etkilemez. Genişletmek için tıkla... Yani bir tane hesabımda HWID ban yedim ama başka hesaba geçip LoL girsem bir olmaz yani değil mi 2K hesap aldım.