HWMonitor 5V kanalı -15V görünüyor

ZarakiKenpachi8

Hectopat
Boyutu küçük oldu kusura bakmayın. Solda kısımda benim bildiğim olması gereken voltaj sağda da mevcut voltajlar gözükür. Mesela orada -5V olması gereken kısım -15V bunun bir sakıncası var mı?

safasfafasfsfs.png

Boyutu küçük oldu kusura bakmayın. Solda kısımda benim bildiğim olması gereken voltaj sağda da mevcut voltajlar gözükür. Mesela orada -5V olması gereken kısım -15V bunun bir sakıncası var mı?

Eki Görüntüle 1083952
Bilgisayarınızın çalışmasında bugüne kadar sorun yoktu ise anormal bir durum değildir. Bu tarz programlar bazen yanlış sonuç gösterebilir. Ya da okuma yapan birim arzalı okuyor ve hw ye yanlış yansıyor da olabilir. Hw yi genelde sıcaklık takibi. Fanların rpm hızı gibi değerleri görmekte kullanıyorlar.

Şu son zamanlarda bilgisayar bazen açılmamaya başlamıştı. Biraz şüphelendim onun için , önceden böyle değildi. Ve şuan kullanıyorum gine bu şekilde çalışırken hiç sorun olmadı. Cevabın için teşekkür ederim
Bilgisayarınızın çalışmasında bugüne kadar sorun yoktu ise anormal bir durum değildir. Bu tarz programlar bazen yanlış sonuç gösterebilir. Ya da okuma yapan birim arzalı okuyor ve hw ye yanlış yansıyor da olabilir. Hw yi genelde sıcaklık takibi. Fanların rpm hızı gibi değerleri görmekte kullanıyorlar.
Voltaj değerlerini görmem için düzgün bir program söyleyebilir misin ?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı