Hyper 212, 412S veya Contac30

Evet Murat yanlış söylemiş. Thermaletake nasıl daha kötü olabilir Hyper 212'den ?

Diğerleri Thermaletake'den daha performanslı çalışır. Sakın Termalthake'nin soğutucusunun sesli çalıştığını sanma. Yüksek devirde biraz hava akımı sesi çıkartıyor her sooğutucu gibi, o kadar.
Programlar ile sıcaklıklara göre fan devrini ayarlayabilirsin. Ses sıkıntısı yaşamazsın. Tık bile demeden kullanıyorum ben. Hiç ses çıkartmıyor desem yeridir.
Yapraklara az bir şey hava üflemesi yeterli oluyor zaten.

Zaten imzama akarsan ThermaleTake Contac 30 kullandığımı görürsün. Eğer para harcamaya gerek yok dersen Contac 30 iyi bir seçenek olacaktır. Hiçbir olumsuz yönünü görmedim. Çok memnunum.
https://www.technopat.net/forum/overclock-ve-sogutma/11833-thermaltake-contac-30-incelemesi.html
Buyur incelemesi. Yok ben çok voltaj vereceğim falan dersen Ömer'in önerdiğini al.

Hocam herkes tam tersi diyor, şu fanı bir çözemedim gitti yahu :)
Ben herkes değilim :) Ayrıca Sıra yanlış değil, üreticinin kendi verdiği bilgilerle ben sırayı oluşturdum.
Eğer üretici Yanlış bilgi veriyor derseniz o zaman Benim içinde Tamamdır.
Ürünleri Araştırmadan yanlış diye Sözler söylemeyin.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı