Hyper 212 Evo Fan Yönü

Celalx

Hectopat
Daha fazla  
Sayın Recep yada Ali bey sizleri izlemek her zaman zevkli

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eski bir videonuzu izledim ve bende Hyper 212 Evo satın aldım.

Size ve forum halkına sorum 1.fanı aynı şekilde sola taktım ben ayrıyetten 2.fanıda takmak istiyorum ve yönü nasıl olnası
Hava akımı ve yönünden hiç anlamadığım için size danışmak istedim Birinciyi 37.dakikakı gibi taktıgımda ikinci taktıgım fanın şekli yönü nasıl olmalı ?

Ve bu ne kadar etki eder sizce fark ortaya çıkarır mı ?

(Araştırdım forumda fakat tam bilgi edinemedim kendi adıma)
*Resimli bilgi edinebilirsem çok mutlu olurum

Yada şöyle daha güzel sormuş olabilirim Fanların 2 sindede 4 köşesinden birinde oklar var , 2 fanıda taktıgımda ok içeri işlemciyi mi göstercek sağda solda ? yani ikiside soldaki sağı sağdaki solu mu işaret edicek ?

Acemice bir soru sormuş oalbilirim fakat bilgisizim teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Yanıtınız için çok teşekkür ederim hemen bakıyorum.

Doğru:

>> ve <<

yani iki fanında okları içeriye bakıcak şekilde ? (kusura bakmayınız )

örneğin şu şekilde.

acaba soldaki fanın aşağı dönmesinin , sağdakininde yukarı dönmesinin bi zararı olmalı mı yoksa çeviirip ikiside aşağı yada ikiside yukarı mı dönmeli ?

Burdaki soldaki fan sağa sağdaki fan ise sola şeklinde takarsam sanırım doğru olucak ?

*Bilgisizliğimden dolayı kusura bakmayınız.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı