hocam konudan alakasız ama windows 11 home var bluestacks girince hyper v hatası veriyor ve bu hatayı internette kimseye vermemiş nasıl yapıcamDaha önce WSL veya WSA indirdiniz mi? Hyper-V'nin orada görünmesi için Windows Pro kullanmanız gerek, Windows Home kullanıyorsanız zaten Hyper-V yüklenemiyor. Ancak WSL arka planda Hyper-V teknolojisi kullandığı için onunla beraber gelebiliyor bazı parçaları, bunu da Windows özelliklerini aç veya kapat alanında Sanal Makine Platformu olarak bulabilirsiniz.
Hocam konudan alakasız ama Windows 11 Home var BlueStacks girince Hyper v hatası veriyor ve bu hatayı internette kimseye vermemiş nasıl yapacağım.
Windows 10 Home sürümde kuruluyor 11'e geçtiğimden beri bende kuramıyorum nedense bir sıkıntı var 11 de.
Windows 10 Home sürümde kuruluyor 11'e geçtiğimden beri bende kuramıyorum nedense bir sıkıntı var 11 de.
Hocam o dedikleriniz ne bilmiyorum bilmediğime göre indirmediğimi varsayıyorumDaha önce WSL veya WSA indirdiniz mi? Hyper-V'nin orada görünmesi için Windows Pro kullanmanız gerek, Windows Home kullanıyorsanız zaten Hyper-V yüklenemiyor. Ancak WSL arka planda Hyper-V teknolojisi kullandığı için onunla beraber gelebiliyor bazı parçaları, bunu da Windows özelliklerini aç veya kapat alanında Sanal Makine Platformu olarak bulabilirsiniz.
GameLoopu bilmiyorum ancak BlueStacks için şöyle bir konu buldum, BlueStacks 5'i indirirken Pie 64-bit'i seçmenizi öneriyor.hocam konudan alakasız ama windows 11 home var bluestacks girince hyper v hatası veriyor ve bu hatayı internette kimseye vermemiş nasıl yapıcam
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.