Hyper-V nasıl devre dışı bırakılır?

646070

Centipat
GameLoop kullanamıyorum bunun için Hyper v devre dışı bırakmam gerekiyor.
Windows özelliklerini aç ve kapat bölümünde görünmüyor kapatmak için kullanılan CMD ve PowerShell komutları da hata veriyor. bunu nasıl kapatabilirim?

Daha önce WSL veya WSA indirdiniz mi? Hyper-V'nin orada görünmesi için Windows Pro kullanmanız gerek, Windows Home kullanıyorsanız zaten Hyper-V yüklenemiyor. Ancak WSL arka planda Hyper-V teknolojisi kullandığı için onunla beraber gelebiliyor bazı parçaları, bunu da Windows özelliklerini aç veya kapat alanında Sanal Makine Platformu olarak bulabilirsiniz.

Daha önce WSL veya WSA indirdiniz mi? Hyper-V'nin orada görünmesi için Windows Pro kullanmanız gerek, Windows Home kullanıyorsanız zaten Hyper-V yüklenemiyor. Ancak WSL arka planda Hyper-V teknolojisi kullandığı için onunla beraber gelebiliyor bazı parçaları, bunu da Windows özelliklerini aç veya kapat alanında Sanal Makine Platformu olarak bulabilirsiniz.
hocam konudan alakasız ama windows 11 home var bluestacks girince hyper v hatası veriyor ve bu hatayı internette kimseye vermemiş nasıl yapıcam

Windows 10 Home sürümde kuruluyor 11'e geçtiğimden beri bende kuramıyorum nedense bir sıkıntı var 11 de.

Arkadaşlarım Windows 10 açılıyor benim daha iyi sitem Windows 11 olduğu için açılmıyor yeni aldım Windows 10 yaparsam garantiden çıkabilir diye.

Windows 10 Home sürümde kuruluyor 11'e geçtiğimden beri bende kuramıyorum nedense bir sıkıntı var 11 de.

Şimdi GameLoop'dan girdim Hyper v kapat diyor ama Hyper v yok:/

Hyper v etkinleştiriliyor ama Hyper v eklesen kapatsan bile olmuyor denemek istiyorsan aşağıdaki komutu PowerShell'i yönetici olarak çalıştırıp yaz sonra bilgisayarı yeniden başlat sonra Windows arama kısmına Windows özelliklerini aç veya kapat yaz orada gözükmesi lazım.
Komut dism.exe /Online /Enable-Feature /All /FeatureName:Microsoft-Hyper-V

Hocam o dedikleriniz ne bilmiyorum bilmediğime göre indirmediğimi varsayıyorum

Sanırım bellek bütünlüğü vb. özellikler Windows 11'de daha fazla entegre olduğundan Hyper-V tabanlı bir sanallaştırma Windows içerisinde her zaman aktif kalıyor, bu sebepten ötürü de hata alıyor olabilirsiniz Windows 11'e özel olarak.
hocam konudan alakasız ama windows 11 home var bluestacks girince hyper v hatası veriyor ve bu hatayı internette kimseye vermemiş nasıl yapıcam
GameLoopu bilmiyorum ancak BlueStacks için şöyle bir konu buldum, BlueStacks 5'i indirirken Pie 64-bit'i seçmenizi öneriyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00