qalax Decapat Katılım 29 Ekim 2022 Mesajlar 148 Çözümler 3 3 Mayıs 2024 #1 Hyperland kurdum fakat Config dosyasına bir türlü giremedim yanlış komutu giriyor olabilirim. Nasıl Config dosyasını düzenleyeceğim?
Hyperland kurdum fakat Config dosyasına bir türlü giremedim yanlış komutu giriyor olabilirim. Nasıl Config dosyasını düzenleyeceğim?
Çözüm Rona 3 Mayıs 2024 qalax dedi: Hyperland kurdum fakat Config dosyasına bir türlü giremedim yanlış komutu giriyor olabilirim. Nasıl Config dosyasını düzenleyeceğim? Genişletmek için tıkla... /home/kullaniciadi/.config dizininde yazılımların Config dosyaları oluyor. Hyprland Config dosyası da bu dizindeki hypr klasörü içinde oluyor. Oraya bakabilirsin direkt.
qalax dedi: Hyperland kurdum fakat Config dosyasına bir türlü giremedim yanlış komutu giriyor olabilirim. Nasıl Config dosyasını düzenleyeceğim? Genişletmek için tıkla... /home/kullaniciadi/.config dizininde yazılımların Config dosyaları oluyor. Hyprland Config dosyası da bu dizindeki hypr klasörü içinde oluyor. Oraya bakabilirsin direkt.
Rona Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.460 Makaleler 5 Çözümler 310 3 Mayıs 2024 #2 qalax dedi: Hyperland kurdum fakat Config dosyasına bir türlü giremedim yanlış komutu giriyor olabilirim. Nasıl Config dosyasını düzenleyeceğim? Genişletmek için tıkla... /home/kullaniciadi/.config dizininde yazılımların Config dosyaları oluyor. Hyprland Config dosyası da bu dizindeki hypr klasörü içinde oluyor. Oraya bakabilirsin direkt. Artı 0 Eksi Çözüm
qalax dedi: Hyperland kurdum fakat Config dosyasına bir türlü giremedim yanlış komutu giriyor olabilirim. Nasıl Config dosyasını düzenleyeceğim? Genişletmek için tıkla... /home/kullaniciadi/.config dizininde yazılımların Config dosyaları oluyor. Hyprland Config dosyası da bu dizindeki hypr klasörü içinde oluyor. Oraya bakabilirsin direkt.
KS KS qalax Decapat Katılım 29 Ekim 2022 Mesajlar 148 Çözümler 3 3 Mayıs 2024 #3 Rona dedi: /home/kullaniciadi/.config dizininde yazılımların Config dosyaları oluyor. Hyprland Config dosyası da bu dizindeki hypr klasörü içinde oluyor. Oraya bakabilirsin direkt. Genişletmek için tıkla... Evet GNOME üzerinen buldum bu dosyayı teşekkür ettim. İyi sosyaller. Artı 0 Eksi
Rona dedi: /home/kullaniciadi/.config dizininde yazılımların Config dosyaları oluyor. Hyprland Config dosyası da bu dizindeki hypr klasörü içinde oluyor. Oraya bakabilirsin direkt. Genişletmek için tıkla... Evet GNOME üzerinen buldum bu dosyayı teşekkür ettim. İyi sosyaller.