HyperX ABS Pudding keycaps TR 158 TL

Eki Görüntüle 1316261

Sanki Razer Blackwidow Chroma V2 için yapmışlar bu tuşları. Sadece gördüğünüz gibi FN ve yanındaki tuş olmadı. Onu da söyle yapacağım. FN'yi normal takacağım yandakinin iç kısmını kesip kenara dayalı yapıştırıp takacağım :) Full+Full takılı olacak. Sadece solda macro tuşları yok zaten içinden çıkmıyor onlar :)
Valla hocam beyaz tuş takımı almak istiyordum ama buda çok hoş duruyor. Ama benim klavyeye olur mu bilemedim. Benimkinin tuşlar biraz küçük gibi.
IMG_20211116_134825.jpg

Anlamadım. Biraz daha açık anlatır mısınız?

Çoğu klavyede space tuşu, sağdaki FN tuşu ve yanındaki dosya seçenekleri tuşu uymaz. Bende de FN ve dosya seçenekleri tuşu resimde görüldügu üzere simsiyah. Orada mekanik tuşlar arası boşluk çok az. HyperX tuşları ise geniş. Ben de birini takacağım zaten oraya tam oluyor FN tuşu. Sadece geriye dosya seçenekleri tuşu kalıyor. Onun da tuşun içindeki girintiyi önce bir şekilde kesip alacağım daha sonra daha kenara Japon yapıştırıcı ile yapıştıracağım. Arada mesafe olmadığı için takilamitor. Mesafe açacağım.

Bir de ABS olanların yüzeyi parlak oluyor sanırım. Bu da öyle mi?
Bu hepsinde geçerli değil ya, benim klavyedeki tuşların yüzeyi bence mat yani :D
100 liralık Rampage klavyeler bile sorunsuz gidiyorsa ABS olması sorun yapmaz bence.

Bu hepsinde geçerli değil ya, benim klavyedeki tuşların yüzeyi bence mat yani :D
100 liralık Rampage klavyeler bile sorunsuz gidiyorsa ABS olması sorun yapmaz bence.
Sizce mat. PBT kullanana kadar sorun olmuyor ama PBT kullandığınız an aradaki kalite farkını çok rahat anlayabiliyorsunuz. PBT'lerde tabiri caizse daha premium bir his var.

Görselde pdt ile abs arasında ki farkı görebilirsiniz. Parmağımı kolonya ile silmeme rağmen iz kalıyor.. PDT (shift tuşu) onda sorun yok. Ancak abs'nin basma hissi daha hoş, kadifemsi gibi..
1645908060780..jpg

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı