Amazon'da indirim vardı, hazırda klavye almayı düşnüyordum, bütçemi arttırarak bu klavyeyi aldım.
İlk izlenimim olumlu, tek sorun yazılımı çok işlevsiz. Uzun süreli kullanmadığım için uzun süreli kullanım yorumumum yok.
Ürün hakkında kısa sürede görebileceğiniz artı eksiler ver puansız özellikleri:
Artıları:
RGB (bütün tuşların altında RGB LED'ler var ve rengi değişebiliyor. Rainbow değil yani),
Anahtarlar mavi anahtarlar gibim daktilo edası vermiyor.
Normal kullanırken sorunsuzca yazı yazabiliyorsunuz.
Bilek desteği sökülüp takılabiliyor. (G103'ü bilen varsa ona benzer bir mantığı var.) Yani öne koyulan bağımsız ayrı parça değil.
Üstü fırçalanmış alüminyumu çok güzel duruyor.
HyperX logosu HyperX Fury RAM'lerdeki gibi.
Kablosuz örgülü.
Eksileri:
HP olması (ne yazık ki Kingston HyperX'i HP'ye sattı. )
Küçük enter.
İngilizce olması.
Yazılımındaki efektler çok az hatta yok. (Rainbow, Tetris, nefes alma) en azından sese duyarlı mod, su dalgası efekti de olmalıydı bence.
Bilek desteğinin işlevsiz olması. Wasd kullanımında veya normal kullanımda sadece 1 - 2 santimlik kısmını kullanabiliyorsunuz. Hatta şu an bu yazıyı yazarken sol bileğim yerde kalıyor.
Kablosu çok sert.
FN tuşu Windows tuşunu iptal etmiş.
Puansız özellikler:
Ttc marka lineer kırmızı anahtar var (red Switch).
Klavyeyi son 2 aydır aktif kullanmaktayım (Üniversiteye gittiğim için kutusuna koyup kaldırmıştım)
Silme tuşuna basınca yay sesi geliyor. (Tuş bırkalığında ses geliyor. basarken ses yok).
Haricinde sorun yok şuan.
İlk izlenimim olumlu, tek sorun yazılımı çok işlevsiz. Uzun süreli kullanmadığım için uzun süreli kullanım yorumumum yok.
Ürün hakkında kısa sürede görebileceğiniz artı eksiler ver puansız özellikleri:
Artıları:
RGB (bütün tuşların altında RGB LED'ler var ve rengi değişebiliyor. Rainbow değil yani),
Anahtarlar mavi anahtarlar gibim daktilo edası vermiyor.
Normal kullanırken sorunsuzca yazı yazabiliyorsunuz.
Bilek desteği sökülüp takılabiliyor. (G103'ü bilen varsa ona benzer bir mantığı var.) Yani öne koyulan bağımsız ayrı parça değil.
Üstü fırçalanmış alüminyumu çok güzel duruyor.
HyperX logosu HyperX Fury RAM'lerdeki gibi.
Kablosuz örgülü.
Eksileri:
HP olması (ne yazık ki Kingston HyperX'i HP'ye sattı.
Küçük enter.
İngilizce olması.
Yazılımındaki efektler çok az hatta yok. (Rainbow, Tetris, nefes alma) en azından sese duyarlı mod, su dalgası efekti de olmalıydı bence.
Bilek desteğinin işlevsiz olması. Wasd kullanımında veya normal kullanımda sadece 1 - 2 santimlik kısmını kullanabiliyorsunuz. Hatta şu an bu yazıyı yazarken sol bileğim yerde kalıyor.
Kablosu çok sert.
FN tuşu Windows tuşunu iptal etmiş.
Puansız özellikler:
Ttc marka lineer kırmızı anahtar var (red Switch).
Klavyeyi son 2 aydır aktif kullanmaktayım (Üniversiteye gittiğim için kutusuna koyup kaldırmıştım)
Silme tuşuna basınca yay sesi geliyor. (Tuş bırkalığında ses geliyor. basarken ses yok).
Haricinde sorun yok şuan.
Son düzenleme: