HyperX clooud 2 kafada göçüklük oluşturur mu?

HayriYzgn

Hectopat
Daha fazla  
HyperX Cloud 2 kullanmaya başladım. Eskiden Artics 5 kullanıyordum kafamda hafif bir kulaklıgın oldugu yerde göçüklük olmuşmuş gibi hissediyorum, sizce göçüklüğü arttırır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet göçüklük oluşturuyor, ben bunun için çözüm olarak kağıt havlu koyuyorum altına öyle takıyorum kulaklığı. Saçım bile bozulmuyor.

HyperX Cloud 2 kullanmaya başladım. Eskiden Artics 5 kullanıyordum kafamda hafif bir kulaklıgın oldugu yerde göçüklük olmuşmuş gibi hissediyorum, sizce göçüklüğü arttırır mı?
Hocam o göçük sonradan oluşmuyor bebeklikten kalma bir durum sonradan azalmaz veya artmaz gönül rahatlığıyla istediğiniz kulaklığı alabilirsiniz. :)

Hangi kulaklık olursa olsun uzun kullanımda saçta hafif göçük oluşturur, doğal. Çok uzun süreler kullanırsanız kafada göçük de yapabilir.
Kulakiçi de kullanıyorum kulaküstü de. Uzun süre kulaküstü kullanırsam kulakiçine geçiyorum. Bir şey olmaz herhalde. Günde bir yere gitmezsem 10 saatten fazla böyle.

Kanka kendimden örnek vereyim ben küçüklüğümden beri CS 1.6 Minecraft falan saatlerce oynardım kulaklığımın kafa bandı öyle yumuşakta değildi ama o zamandan bu zamana kafamın üstündeki göçük ne küçüldü ne daha da arttı o yüzden için rahat olsun.Hatta benim kardeşim yeni doğduğunda onun kafasınıda kontrol etmiştim. Onunda aynı hafiften göçük vardı hala kafasında var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı