HyperX Cloud 2 Deforme Olmuş Kulaklık Yastığı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Karakterini ve seviyeni bu mesajınla belli ettin:D.
Edit: Zaten abartıldığı gibi bir ürün değil senin gibiler üzerinden olumlu inceleme yazıları yazdırarak şişiriyolar bu ürünü:sinsi:.

Haklıyı haksızı ayırmadan cevap verme bana, yazacak bir şeyin olmadığın için iyi olmuş demekle kalırsın ayrıca tutanak gönderildi bile eninde sonunda iade alacaklar. Cloud 2'nin reklam ürünü olduğunuda herkez biliyor zaten boykotluğa gerek yok.

Birincisi, o kulaklığın deformesini sorun etmen çok saçma. Çünkü bir yırtık göremedim. Çalışma aksamında sıkıntı olmaz bende de aynı kulaklık var uzun zamandır. Çok sorun ettiysen ikinci çıkan yumuşak başlıkları takarsın.

Mesajları okumadım çünkü saygısızlık diz boyu. Kavga edin etmeyin derdim değil. Sadece yazıları okumama engel oldu bu kavganız.

İlk attığın fotoğrafta pek bir deforme görmedim. Kulaklık yastığı öyle olsa ne olur olmasa ne olur. Her ürün 4/4'lük değildir. İnsani ya da fabrikasyon hatası olabilir.

Daha önce kullanılmış bir ürün gönderildiyse zaten ambalaj, kutu açılmış olarak gelir. Böyle ambalajı yırtık, açık olarak göndermeleri zaten çok büyük bir hata, değişimi kabul ederler. Etmezlerse, böyle bir ürünü direk tüketici haklarına başvurarak değiştirebilirsiniz ama o da uzun sürüyor. Ölme eşeğim ölme.

Çoğu yemek veya unlu mamüller bile son kullanım tarihi bittikten sonra tekrar basım yapıp gönderiliyor iken, teknolojide çalışır olan her cihazın ya da malzemenin kullanılmaması gibi bir durum düşünülemez. Sizin dediğiniz gibi "ben her seferinde sıfır ürün istiyorum" deseydi bütün insanoğlu şu an Dünya'daki element tablosundaki o zor bulunan ağır metallerin bir çoğu tarih olurdu. Bozuk olan Apple markalı telefonların servise gittikten sonraki sürecinde tam işlev gören her donanım alınır yeni telefonların içinde kullanılır ve "sen" sıfır cihazım var diye sevinirsin.

Demek istediğim şu, boşuna uğraşmışsın. Ben olsam, "bir şeye derman olmayan bu sorunu bulduğunuz ve bize söylediğiniz için teşekkür ederiz" derdim. Otur şimdi paşa paşa kullan. İn buldun, cinlisini istiyorsun resmen.

Almadan önce bilmiyordum alınca anladım. Tutanak dediğim tüketici haklarından bir mesaj ellerine gecerde kabul etmezseler mahkeme falan uğraşmam zaten. Ama aslında uğraşmamız gerkiyor biz uğraşmadıkça bunlar böyle yapmaya devam edicek. İnsanların 2 kırışıklıkla 2 çizikle uğraşmayacaklarını bildikleri için rahat rahat yapıyorlar işlerini.

Birincisi, o kulaklığın deformesini sorun etmen çok saçma. Çünkü bir yırtık göremedim. Çalışma aksamında sıkıntı olmaz bende de aynı kulaklık var uzun zamandır. Çok sorun ettiysen ikinci çıkan yumuşak başlıkları takarsın.

Mesajları okumadım çünkü saygısızlık diz boyu. Kavga edin etmeyin derdim değil. Sadece yazıları okumama engel oldu bu kavganız.

İlk attığın fotoğrafta pek bir deforme görmedim. Kulaklık yastığı öyle olsa ne olur olmasa ne olur. Her ürün 4/4'lük değildir. İnsani ya da fabrikasyon hatası olabilir.

Daha önce kullanılmış bir ürün gönderildiyse zaten ambalaj, kutu açılmış olarak gelir. Böyle ambalajı yırtık, açık olarak göndermeleri zaten çok büyük bir hata, değişimi kabul ederler. Etmezlerse, böyle bir ürünü direk tüketici haklarına başvurarak değiştirebilirsiniz ama o da uzun sürüyor. Ölme eşeğim ölme.

Çoğu yemek veya unlu mamüller bile son kullanım tarihi bittikten sonra tekrar basım yapıp gönderiliyor iken, teknolojide çalışır olan her cihazın ya da malzemenin kullanılmaması gibi bir durum düşünülemez. Sizin dediğiniz gibi "ben her seferinde sıfır ürün istiyorum" deseydi bütün insanoğlu şu an Dünya'daki element tablosundaki o zor bulunan ağır metallerin bir çoğu tarih olurdu. Bozuk olan Apple markalı telefonların servise gittikten sonraki sürecinde tam işlev gören her donanım alınır yeni telefonların içinde kullanılır ve "sen" sıfır cihazım var diye sevinirsin.

Demek istediğim şu, boşuna uğraşmışsın. Ben olsam, "bir şeye derman olmayan bu sorunu bulduğunuz ve bize söylediğiniz için teşekkür ederiz" derdim. Otur şimdi paşa paşa kullan. İn buldun, cinlisini istiyorsun resmen.
Ben malzemenin, metalin sıfırlığından bahsetmiyorum tabi ki o şekilde düşünürsek sıfır ürün bulamayız. Sıfırdan kastım bu kutu daha önce açılmış yani birisi açmış bir gün veya daha kısa süre kullanıp iade etmiş zaten o dediğiniz tam işlev gören her cihaz alınır olayıda burada ortaya çıkıyor paketlemek, ambalajlamak kolay iş tekrar paketleyip daha önce açılmış bir ürünü sıfır diye göndermelerine tahammül edemiyorum.

Bak ama dostum şimdi bu kulaklık pedleri çok hassas oluyorlar ve kırışmaları çok normal çünkü sıkış tıkış bir kulak tarafını diğerinin üstüne katlayarak koyuyorlar ve o paketlendikten sonra kim bilir kaç ay depoda kalıyor ve orası esniyor ve kırışık gözüküyor hani çok kırışık olsa veya gerçekten bir deformasyon olsaydı tamam ancak çoğu kulaklık böyle çıkıyor kutudan.

İade hakkıyla ilgili dolandırıcılık yaptıklarını düşünüyorsanız yani satıcıyla ilgili şikayetiniz varsa Tüketici Hakları Mahkemelerine başvurabilirsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı