HyperX Cloud 2 Deforme Olmuş Kulaklık Yastığı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar bu şahısı umursamayı ben bıraktım zaten. Size de öneririm. Elinize, cümlelerinize yazık. Gerek yok cidden.
Ya sus, sen önce Perşembe günü 17:16'da yazdığım mesajıma cevap ver. Cevap vermeye yüzün yoksa da burada bunu takmayın diye abuk subuk mesajlar atma.

Sana ne kardeşim sana ne! Kuralları uyduğum sürece istediğim şeyi yazarım. Yüzsüz falan hayırdır! Amacın kavga ise yeri burası değil. Hala niye cevap vermeye uğraşıyorsun bana? Ben konudan çıktım. Ne yapıyorsan yap işte. Benle uğraşma. Sen yoluna ben yoluma. Abuk subuk yazmışsınız gene bir şeyler. Mesajlarımı bir tarafınızdan okuyup kendinizi gaza getiriyorsunuz. Konuyu açma sebebiniz ile sorununuz bir değil. Ben ona göre yorum yapıyordum. Sonra siz firmalara dolandırıcı demeye başladınız. Bende durumu açıklamaya çalışırken beni terslediniz. Yaşınız var başınız var. Gerçekten bu tip tartışmalara girmek rahatsız etmiyor mu sizi? Bana cevap vereceğinize ürününüz için uğraşsanız, belki iade alınmıştı bile.

Haksız olduğun için cevap vermeye yüzün olmadığını yüzsüzlük olarak anladıysan ben sana ne diyim? Ürününle uğraş demişsin, zaten uğraşıyorum bunca işin gücün arasında sana vakit harcayacak değilim. Kurallara uyduğum sürece istediğimi yazarım diyosun :D. Ben sana istediğini yazmakta kısıtlısın mı dedim sadece eğer tartışmamız da haklı isen mesajıma cevap verirsin eğer veremiyorsan da haksızsın (yüzün yok) dedim. Sen nereden nereye uzattın konuyu. Beni tersledin diyosun da mesajlarını bir daha oku istersen "Sırf sen takıntılısın diye firmalara dolandırıcı diyemezsin" diyerek ilk sen tersledin. İlk mesajında "Problem yok ki bunda" diyosun sonraki mesajında da, ben "Bir sürü inceleme videosu izledim benim dışımda kimse kutusundan çıkardığı gibi deforme olmuş bir yastık görmüyor." yazdigim halde sen "Siz kullandıktan sonra deforme olmadı mı? Direkt kutusunu açtığınızda mı deforme olmuş bir şekilde geldi?"diyosun. Neyi tartıştığına karar ver önce, konuyu genelleştirme, saptırma seninle burda neyi konuşup neyi konuşamayacağını ve forumun kurallarını tartışmıyoruz. Diğer meselede senin yaşın kaç başın kaç? Bana kardeşim diye hitap ediyosun.
Edit: Bu mesajı daha önce attım ancak Moderatörlüğünü kullanarak kaldırdın. Senin yazdığın "Mesajlarımı bir tarafınızdan okuyup kendinizi gaza getiriyorsunuz." bu mesajına karşılık olarak asıl sen bir tarafından anlıyorsun diye cevap verdim ve uygunsuz üslup nedeniyle mesajım kaldırıldı. Technopat çoluğun çocuğun eline kalmış moderatör istediğini diyecek ancak normal üye deyince ceza alacak, adalet anlayışınıza hayran kaldım bravo.

Size şöyle konuşayım @proflie bey. Konunun başında siz gayet haklıydınız. Ürünü hiçbir mazeret belirtmeksizin iade hakkınız bulunmaktaydı.

Firmaların size yaptığını söylediğiniz telefonu açmama, mesajlara, maillere cevap vermeme durumunda da siz haklıydınız.

Kutu konusunda da siz haklıydınız. Açılmış olduğunu düşündüğünüz bir kutuyu belgelediğiniz takdirde firma hiçbir mazeret belirtmeden geri almalıydı. Burada da haklıydınız.

Ama ilk başta attığınız resimlerden ve o resimler için yazmış olduğunuz "Deforme olmuş iade etmek istiyorum." cümlesi, ben dahil neredeyse bütün arkadaşlarca oldukça saçma olarak görüldü ve herkes "Neresi deforme olmuş la bunun?" gibi bi tepki verdi. Gerek içinden, gerek mesaj yoluyla.

Barış Hoca da zaten sizin ilk mesajda yazmış olduklarınıza ve resimlere biaen ürünün gayet normal olduğunu söyledi.

Ama siz durup dururken firmanın sizi dolandırdığını söylediniz. Ne bir açıklama var, ne de bir kanıt var ortada. (Tamam kanıtınız var. Ama bu kanıtı tartışma çıktıktan sonra, 2. sayfanın sonunda sundunuz.)

Sonra insanlar sizin ithamlarınızın yanlış olduğunu ve sizin gerek konuyu açarken, gerekse konu ilerlerken sorununuz ile ilgili detaylı bilgi vermediğinizden kaynaklanan iletişim kopukluğuna sitem ettiler. Ve sizden ayrıntı istediler.

Siz ise oldukça sitemkar bir cevap verdiniz diğer üylere. Yine konu ile ilgili yeterli bilgi vermeden.

Daha sonrasında ise sitem ede ede konunuzla ilgili detaylı bilgi vermeye başladınız. Tabii sitem ettikçe aldığınız cevaplarda sertleşti.

En sonunda, nihayet konuyla ilgili en detaylı açıklamanızı yaptınız. Ama tabii üyelerin sabrı taştığı için cevap vermemeye, size sitem etmeye başladılar.

Daha sonrasında ise her biri, birer birer artık konuya cevap yazmayacağını yazmış. Ama siz hala ısrar ediyorsunuz.

Bahsettiğiniz takıntı hastalığını bilirim. Acı ve sinir bozucu bir şeydir. Ama bunları başklarına ve hatta hiç suçsuz çocuklarına temenni etmeniz oldukça ahlak dışıydı!

Sonuç olarak size tavsiyem, konuyu daha fazla uzatmayın. Ki zaten daha kimsenin bu konuya cevap yazacağını da sanmıyorum.

Takıntı hastalığınız ile ilgili benden size bir tavsiye. Mümkün olduğunca takıntı ettiğiniz duruma katlanmaya çalışın. Zamanla ne kadar saçma şeylere takıntı yaptığınızı farkedeksiniz. (Kulaklık konusunu kastetmiyorum burada. Günlük hayatınızdan bahsediyorum...)

Ayrıca bir daha konu açarsanız lütfen insanlara saygı çerçervesinde yaklaşın ki, saygılı geri dönüşler alın. Konunuzda sorununuz hakkında oldukça detaylı bilgi paylaşmaktan çekinmeyin. (Kişisel bilgilerinizi sansürleyerek tabii...) Sorununuz hakkında ne kadar detaylı bilgi verirseniz, o kadar kaliteli geri dönüşler alacaksınızdır. Emin olun... (y)

İyi sosyaller dilerim...

Yav benimkinde de öyle. Kullana kullana kırışıp büzüşüyor. Bu kadar pimpirikli olmaya gerek yok. Bu arada karşında askerlik arkadaşların yok. Konu açtıysan yardım eden adamlara düzgün cevap ver. Çok bilmişlik yapma.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı