HyperX Cloud 2 dip ses problemi

Hangi firmayı aradınız hocam ?

Sizin için Asus AE Manuel dökümanına kadar indim :) PCIE 1.0 ve üstü uyumlu denilmiş. Yani yüzde 100 emin olabilirsiniz.
valla hocam sizi de yorduk öncelikle çok teşekkür ederim. QP bilişimle görüştüğümde böyle söylediler bana. Bu arada attıklarınıza baktım ama ben çok fazla anlamıyorum detaya indiğimizde 🙂

bu kartı takacağım slot tam olarak şu en alttaki slot.

Dosya Ekleri

• anakart resim 1.jpg
    anakart resim 1.jpg
    180,5 KB · Görüntüleme: 68
  • anakart resim 2.jpg
    anakart resim 2.jpg
    133,4 KB · Görüntüleme: 61
gigabayte h87m - d3h

Sizin slot x16'ıymış ama X4 hızında çalışıyormuş.

1. 1 x PCI Express x16 slot, running at x16 (PCIEX16)
    * For optimum performance, if only one PCI Express graphics card is to be installed, be sure to install it in the PCIEX16 slot.
    (The PCIEX16 slot conforms to PCI Express 3.0 standard.)
  2. 1 x PCI Express x16 slot, running at x4 (PCIEX4)
    (The PCIEX4 slot conforms to PCI Express 2.0 standard.)
  3. 2 x PCI slots

Sizin slot x16'ıymış ama X4 hızında çalışıyormuş.

1. 1 x PCI Express x16 slot, running at x16 (PCIEX16)
    * For optimum performance, if only one PCI Express graphics card is to be installed, be sure to install it in the PCIEX16 slot.
    (The PCIEX16 slot conforms to PCI Express 3.0 standard.)
  2. 1 x PCI Express x16 slot, running at x4 (PCIEX4)
    (The PCIEX4 slot conforms to PCI Express 2.0 standard.)
  3. 2 x PCI slots

allahalla. valla hocam anakartta bu slotun yanında x4 yazınca bende öyle sandım. Kusura bakmayın ya hiç anlamadığım şeyler. Yine de bir sıkıntı olmaz ama dimi ses kartı için ?

allahalla. valla hocam anakartta bu slotun yanında x4 yazınca bende öyle sandım. Kusura bakmayın ya hiç anlamadığım şeyler. Yine de bir sıkıntı olmaz ama dimi ses kartı için ?

Yok aynı zamanda PCIEX4 yazılmış hocam zaten sıkıntı yok yani. Ben de pek anlamam :) Çalışır hocam QP bilişimin bir şeyden haberi yok. Yani kartta bir sıkıntı çıkmazsa çalışır.

HyperX'in şöyle bir harici ses kartı varmış. Cloud 2 ile gelene benziyor. Fiyatı uygun gibi. Bu da bu kulaklığa yeterli olur. Yani uygun fiyatlı bir şeyler arayan varsa.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

HyperX'in şöyle bir harici ses kartı varmış. Cloud 2 ile gelene benziyor. Fiyatı uygun gibi. Bu da bu kulaklığa yeterli olur. Yani uygun fiyatlı bir şeyler arayan varsa.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

hyperx cloud 2 ile gelen usb ses kartının dip sesinden sonra aynısı olmasalar da yinede bunu alan olacağını pek düşünmüyorum hocam :)

hyperx cloud 2 ile gelen usb ses kartının dip sesinden sonra aynısı olmasalar da yinede bunu alan olacağını pek düşünmüyorum hocam :)

Herkeste aynı sorun olmuyordur muhakkak :) Belki ses kartını sadece yollayıp onu değiştirme imkanı da olabilirdi bilemiyorum yada kulaklıkla birlikte yollayıp değişseydi belki eskisi gibi olmayacaktı. Kim bilir.

Alternatif ucuz yollu bir çözüm olarak görülebilir. Sonuçta herkes ses kartı için o kadar para vermek istemiyor. Kulaklığı yeterince iyi besleyecek ve ihtiyaçları karşılayacak olması yeterli.

Yani ben Alpha alsaydım ve onboard ses kartını yetersiz bulsaydım bu aparatı almayı düşünebilirdim.

Siz ya tekrar aynısı olursa diyerek çekinip bu değişimi yaptınız. Kendinizce haklısınız elbette bir şey diyemem. Ama bütçesi kısıtlı olanlar mecbur tekrar değişim isterler yada o da olmazsa bu sefer iade etmeye mecbur kalırlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı