HyperX Cloud 2 günümüzde alınır mı?

Bütçe
2.000-2.500 TL
Oyun performansı hakkında şüphem yok. Müzik dinlerken, dizi,film v.s izlerken ses kalitesi insanların söylediği kadar kötü mü yoksa normal seviyede mi?
Müzik konusunda üzmemesi yeterli benim için.

Mikrofonu da çok gömülüyor insanlar çok kötü olduğunu söylüyor. Senin fikrin nedir?

Yüksek ihtimalle yarın satın alacağım ama yine de illa ki başkaları da vardır almayı düşünen onlara da yardımcı olur fikirlerin şimdiden teşekkürler.
HS80 Hakkında yorum yapmıştım dediğim gibi iade ettim yazdığım sebeplerden dolayı. Cloud 3 ten yana kullandım tercihimi bir haftadır kullanıyorum. Öncelikle HS80 den sonra rahatlık olarak oh be dedirtti sadece cloud 2 de ki gibi kutudan hem kumaş hem deri ped çıksa daha iyi olurdu ancak pedleri yumuşak ve rahat, yani genel olarak gerçekten benim rahat bulduğum bir kulaklık oldu. Cloud 2 deneyimleyemediğim için oyun performansında karşılaştıramam ancak rahat bir şekilde battleroyale ve fps oyunlarında ses kasılabiliyor. Kablosu kalın kumaş, güzel usb ile bağlayınca baya uzun oluyor kablo. Müzikde filmde vs. ben daha üst müzik kulaklığı denemediğim için tam yorum yapamam ama ortalama gibi geldi bana. Mikrofonu iyi cloud 2 ye göre daha net ve temiz. Cloud 2 daha ucuzdu aslında ve yedek ped de çıkıyordu onuda özellikle dipses olabiliyor ve mikrofonu kalite olarak 3 ten geride dedikleri için 3 almak istedim, bu arada 2 nin mikrofonu çok kötü değil gayet yeterli cloud 2 kullanan arkadaşım vardı discordda ama 3 daha iyi. Deneyimlediğim kadarıyla dipses yok kulaklıkta yazılımıda kurulu en son ses aldığımda herhangi bir ses yok şu anlık memnunum. Birde ben ilk void elite kullanmıştım onda dipses yaşadığım için iade etmiştim sonra 1-2 yıl sonra yani geçtiğimiz ay HS80 de de dipses yaşadım void de olduğu kadar yoktu ama vardı özellikle icue indirince fazlalaşıyordu. Ben corsair kulaklıklarda kronik bir dipses sorunu olduğunu düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı