HyperX Cloud 2 hala alınır mı?

Hiç alayım deme kardesim. Ben 2020'de aldım, bir süre sonra cızırtı vs. olmaya basladı. Belirli bir şey olmasa da baslarda sadece Discord'da hafif böyle kulak tırmalayan ama varsayılan bir şey değil, değisik. Su telefonlarda da olabiliyor, onun gibi bir şey. Daha sonra ne açarsan aç, hatta açmasan bile 7.1 aç, gene aynı normal kullan, gene aynı ses sorunu çıkıyor. Driver yükle, düzelir dediler, cihaz tanınamadı vs. diyor. Çıkar tak diyor, olmuyor. Abuk sabuk bir cihaz.

Muhtemelen sorunlu üründü çünkü ben de 2020'den beri aynı HyperX markasının Cloud Stinger modelini kullanıyorum Cloud Stinger düşük model ama bahsettiğin ürünle iligli öyle bir şey okumadım.

HP üretim derken?

Kingston HP'ye sattı artık Kingston HyperX değil HP HyperX.
 
Halihazırda Gamepower Ranger kullanıyorum. Onu satıp + bayram harçlıklarıyla HyperX Cloud 2 almayı dusunuyorum. Sizce mantıklı mı?

2 senedir kullanıyorum cızırtı gibi bir problem yaşamadım henüz ses seviyisi tatmin edici oyun oynarkende gayet iyi ses kasıyorum.
 
Kendi kulaklıgımda kullanmıyorken bir ses geliyor ondan çok rahatsız olmaya başladım o geçen gün internet kafedeyken gördüm kulaklıgı ve gayet iyi geldi o yüzden almayı planladım.
 
HP üretimler problemli gibi. Bende de plastiği çatladı. Kronik bir sorunmuş herhalde. Herkeste olmayabilir fakat aynı fiyata alternatif varsa onu değerlendirin. Bu malzeme kalitesi sorunu dışında ses kalitesi, ped yumuşaklığı, ergonomisi gayet iyi.
 
2018 yılından beri kullanıyorum, hiçbir sorun yaşamadım. Mikrofonu vasat sadece, ben mikrofonunu hala kullanmıyorum, belki çöpe bile atmışımdır. Diğer şikayetçi olduğum nokta ise Logitech gibi yazılımı olmaması ve kişiselleştirememek. Ha, kullanmaya başladıktan sonra çok aradım mı dersen cevabım hayır. Ama insan yazılım desteği görmek istiyor nihayetinde, dandirik ürünlerde bile yazılım desteği görebiliyoruz bazen. Genel olarak malzeme kalitesinden çok memnunum asla pişman olduğumu hatırlamıyorum. Kulak pedlerinin yumuşaklığı, ergonomisi vs. harika bence. HP üretimleri nasıldır bilmiyorum ancak ben şu an alacak olsam, almazdım. O da fiyatından dolayı. Fiyatını haketmiyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı