HyperX Cloud 2 hala alınır mı?

Cortax

Megapat
Daha fazla  
Cloud 2 hala alınır mı? Yoksa bu fiyat bandında daha iyi bir kulaklık var mıdır?
Çoğunlukla FPS oyunu oynuyorum müzik konusunda çok iyi olmasına gerek yok.

Cloud 3 hakkında Cloud 2'den daha kötü gibi yorumlar gördüm doğru mudur?

Cloud 3'te ses kartının olmaması beni biraz uzaklaştırdı.

Son düzenleme:

Cloud 3'te ses kartının olmaması beni biraz uzaklaştırdı.
Cloud 3'de ses kartı var. Cloud 2 ise hala güzel bir kulaklık tabii ki çünkü kendisi bir stüdyo kulaklığının yenilenmiş ve HyperX logosu basılmış hali. Oyuncu kulaklıklarından ayrılan ve iyi olan kısmı o. 3500TL'ye alınmaz ama onu söyleyeyim.

3500 neymiş ya, zamanında 700'e almıştım. 2. el temiz bulursan al, pedlerini değiştir devam et bence hocam. Hala alınır taş gibi kulaklık, güncel olarak kullanıyorum. Mikrofon kalitesi olsun arka sesi almaması olsun çok iyi kulaklık. Cloud 3 kullanmadım ama 3'ün ne artısı var bilmiyorum araştırmak lazım. Cloud 2 yıllarca kimseyi üzmemiş bir sorun bile çıkarmamış on numara kulaklıktır.

3500 neymiş ya, zamanında 700'e almıştım. 2. el temiz bulursan al, pedlerini değiştir devam et bence hocam. Hala alınır taş gibi kulaklık, güncel olarak kullanıyorum. Mikrofon kalitesi olsun arka sesi almaması olsun çok iyi kulaklık. Cloud 3 kullanmadım ama 3'ün ne artısı var bilmiyorum araştırmak lazım. Cloud 2 yıllarca kimseyi üzmemiş bir sorun bile çıkarmamış on numara kulaklıktır.

Bu fiyata 2.elde Wireless hali var o mantıklı mı peki.

Bu fiyata 2.elde Wireless hali var o mantıklı mı peki.

Core olan modelleri var, Core u pek bilmiyorum. Ama normal Cloud 2 Wireless varsa alınır ama Core alınır mı? Emin değilim. Çok competitive bir oyuncu değilseniz alınabilir çünkü Wireless kulaklığın avantajı aşırı fazla. Bende şu an kablolu var Wireless'a geçmeyi düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı