HyperX Cloud 2 hala alınır mı?

2000 TL civarına Cloud 3 bulursanız Cloud 3 Wireless almanıza gerek yok bence. Daha geçen hafta Cloud 3 Wireless Amazon'da 3500 TL'ye satılıyordu. Şu an indirimsiz alacaksanız aradaki 2000 TL'lik farka değmez bence. 2400 elo CS2 FACEIT kasıyorum son 6 ayda 3-4 tane kulaklık rahat denemişimdir. Aralarında en performanslı bulduğum kulaklık Cloud 2 Wireless oldu. Corsair Void Elite, Cloud 2 Core Wireless, Cloud 3 kablolu ve sonra olarak Cloud 2 Wireless modellerini denedim.

Cloud 3 kablolu 2500 civarında bulunabiliyor onun yerine 3500 - 3000 civarı Cloud 2 Wireless daha mantıklı diyosunuz o zaman.

Cloud 3 kablolu 2500 civarında bulunabiliyor onun yerine 3500 - 3000 civarı Cloud 2 Wireless daha mantıklı diyosunuz o zaman.

Hocam Cloud 2 Wireless'ı bütçenize uygunsa alın bence de. Ben de Cloud 2 kullanıcısıyım, yakında Wireless'e geçeceğim ama 3'e falan değil yine aynı Cloud 2 Wireless'e geçeceğim. 3 de tasarım değişikliğine falan gidilmiş galiba, mikrofonu daha iyi diyenler falan var ama bilemiyorum Cloud 2'nin mikrofon kalitesi zaten çok iyiydi. Aldıktan sonra deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Hocam Cloud 2 Wireless'ı bütçenize uygunsa alın bence de. Ben de Cloud 2 kullanıcısıyım, yakında Wireless'e geçeceğim ama 3'e falan değil yine aynı Cloud 2 Wireless'e geçeceğim. 3 de tasarım değişikliğine falan gidilmiş galiba, mikrofonu daha iyi diyenler falan var ama bilemiyorum Cloud 2'nin mikrofon kalitesi zaten çok iyiydi. Aldıktan sonra deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
Bütçeme uygun alacağım muhtemelen 1-2 hafta içinde etiketleyip size deneyimimi paylaşırım

10 yıllık kulaklığı almak mantıksız. III'ü alın. Anakartınızın ses kartı var ise aşırı kullanışlı bir kulaklık. B550-PLUS'un ses kartı ile gayet iyi kullanıyorum kulaklığı DTSX özelliği de ayrı avantajlı. Müzik bass tizzleri pek iyi değil.

10 yıllık kulaklığı almak mantıksız. III'ü alın. Anakartınızın ses kartı var ise aşırı kullanışlı bir kulaklık. B550-PLUS'un ses kartı ile gayet iyi kullanıyorum kulaklığı DTSX özelliği de ayrı avantajlı. Müzik bass tizzleri pek iyi değil.
Cloud 2'de de dtsx özelliği var. 10 yıllık kulaklık demişsiniz 2020 yılı öncesi cloud serisini kingston üretiyordu 2021'den sonra HyperX'i HP satın aldı, cloud serisini hp üretmeye başladı. Cloud 2 stereo anlamında Cloud 3'e göre çok daha üstün tek eksi yanı bass performansı. DTSX özelliğinin olduğu kısmı görsel olarak ekledim. https://r.resimlink.com/kU56Mx8G1.png

Cloud 2'de de dtsx özelliği var. 10 yıllık kulaklık demişsiniz 2020 yılı öncesi cloud serisini kingston üretiyordu 2021'den sonra HyperX'i HP satın aldı, cloud serisini hp üretmeye başladı. Cloud 2 stereo anlamında Cloud 3'e göre çok daha üstün tek eksi yanı bass performansı. DTSX özelliğinin olduğu kısmı görsel olarak ekledim.
Bir bakarım fakat kulaklığın piyasaya sürülüşü 2015. Yine 10 yıllık olduğunu değiştirmez. Üretim olarak evet yeni üretimdir fakat bu fiyata bu kulaklık alınmaz açıkçası.

Bir bakarım fakat kulaklığın piyasaya sürülüşü 2015. Yine 10 yıllık olduğunu değiştirmez. Üretim olarak evet yeni üretimdir fakat bu fiyata bu kulaklık alınmaz açıkçası.
Cloud 2 wireless sıfır olarak alınmaz zaten ama cloud 3 kabloludan daha iyi olduğunu gözlemledim yıllardır cloud dışında başka seri kullanmadım. Cloud 3 fiyasko değil ama cloud 2 kablolu daha başarılıydı. Cloud 2 2300-2500 frekans hızına erişebiliyorken Cloud 3 2000-2100 frekans hızıyla sınırlı. HyperX Cloud II vs HyperX Cloud III: What is the difference?

Cloud 2 wireless sıfır olarak alınmaz zaten ama cloud 3 kabloludan daha iyi olduğunu gözlemledim yıllardır cloud dışında başka seri kullanmadım. Cloud 3 fiyasko değil ama cloud 2 kablolu daha başarılıydı. Cloud 2 2300-2500 frekans hızına erişebiliyorken Cloud 3 2000-2100 frekans hızıyla sınırlı. HyperX Cloud II vs HyperX Cloud III: What is the difference?
Bu versus gibi sitelere moderatörler çok dikkat etmeyin diyordu. Mouse'nin eksik yönlerini söyledim diye yemediğim uyarı kalmadı. :D. Kaynak gösterirken haberiniz olsun, G Pro X2 mousesi ile Asus'un mousesini karşılaştırıyorduk. Sitede G değerini düşük vermişti fakat Fireware ile G değeri artmış. Ondan dolayı uyarı aldım. Haberiniz olsun.

Bu versus gibi sitelere moderatörler çok dikkat etmeyin diyordu. Mouse'nin eksik yönlerini söyledim diye yemediğim uyarı kalmadı. :D. Kaynak gösterirken haberiniz olsun, G PRO X2 faresi ile ASUS'un mousesini karşılaştırıyorduk. Sitede g değerini düşük vermişti fakat fireware ile g değeri artmış. Haberiniz olsun.

Teşekkür ederim uyarın için. Versus sitesi güvenilir değil haklısınız fakat HyperX'in kendi sitesinde yazan değerlerle aynı verileri girmişler. Geçen hafta Cloud 2 Core MediaMarkt'ta indirimdeydi, Reddit'te üç modeli de araştırırken gördüm bende. Herkes genel olarak Cloud 2'den daha memnun kalmış. Cloud 2 Wireless, Cloud 3 ve Cloud 2 Core modellerini deneyimledim. Bu modellerin içinden en iyisi Cloud 2 diyebilirim yine de. En uzak sesi bana Cloud 2 verdi fakat Cloud 3 müzik tarafında daha başarılıydı. Arkadaş genelde FPS oyunları oynuyorum demiş belki bu uzaklık detayı ilgisini çekebilir.

2000 TL civarına cloud 3 bulursanız cloud 3 wireless almanıza gerek yok bence. Daha geçen hafta cloud 3 wireless amazonda 3500 TL'ye satılıyordu. Şu an indirimsiz alacaksanız aradaki 2000 TL'lik farka değmez bence. 2400 elo CS2 Faceit kasıyorum son 6 ayda 3-4 tane kulaklık rahat denemişimdir. Aralarında en performanslı bulduğum kulaklık Cloud 2 Wireless oldu. Corsair void elite, cloud 2 core wireless, cloud 3 kablolu ve sonra olarak cloud 2 wireless modellerini denedim.
Hocam Cloud 2 ile Wireless arasında kablo harici donanımsal fark var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı