Hyperx Cloud 2'de Ses Kasılmıyor

Dostum normal ses seviyesi %100 + +5 DB falan mı yapıyorsun? %100 Kulaklık ses seviyesinde silah sesinden hiçbir şey duyulmuyor da.
dongle için evet +5DB yapıyorum oyunda herşeyi daha net duyuyorum fazlası sesin netliğini bozar kulağa zarar verebilir. oyundan çıkınca da +5DB yi 0 a çekiyorum tekrar.

Daha önce kullanma fırsatım olmadı kulaklığı fakat kullanan bir sürü kişi tanıyorum bu tarz bir şikayet duymamıştım açıkçası, ayriyetten bu kulaklık profesyonel oyuncuların %90'ı tarafından tercih edilen bir ürün. Sanmıyorum yani kronik bir sorun olacağını. En iyi çare sanırsam başka bir bilgisayarda veya telefonda denemek.

Neden bu kadar tercih ediliyor bir de 7.1 daha yardımcı olmaz mı?

7.1 açınca hepten sesler karışıyor.

Sesleri kasıyorum fakat tam olarak nokta atışı yapamıyorum.. Stereo ile kullan derken? Biraz yardımcı olurmusun kulaklık konusunda sıfırım da.
Kardeşim 5 sene önce yaşadığın herşeyi 2 gündür birebir yaşıyorum ve forumlarda deliler gibi çözüm arıyorum sorunu nasıl çözmüştün bilgi verebilir misin yoksa iade edip geçmeli miyim

Bende cloud 2 almayı düşünüyordum ya, fps oyunları için alacaktım. Şimdi biraz şüpheye düştüm.

Yakın zamanda HyperX Cloud 2 aldım. Önceki kulaklığım Logitech G231 online oyunlarda gayet güzel ses kasabiliyordum. Sesin tam nereden geldiğini kestirebiliyordum.

Ama Cloud 2 aldıktan sonra denedim sesin tam nereden geldiğini kestiremiyorum ve 7.1 USB ile ses kasmak iyice imkansız hale geliyor. Acaba daha önceden kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Daha önce başına gelen var mı?
7.1 düğmesini aktif etmeyin. Windows ses ayarları ses efekti bölümünden Loudness Equalization ayarını aktif edin ve keyfinize bakın

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı