HyperX Cloud II ile ses kasılmıyor

v2 usb diye belirtmişler. USB'li olan için çok uygun fiyatı alınır.

Blackshark v2 Special edition

special edition ile arasında 100tl varken almıştım ben. Görünüşü ve şık bir çantası ile gelmişti.
Başkan bu 9 aralıkta kapında falan diyo onun dışında 3800-4000 bandında fiyatlar beni biraz aşıyo V2x hakkında bilgin var mı performansı nasıl acaba

Başkan bu 9 aralıkta kapında falan diyo onun dışında 3800-4000 bandında fiyatlar beni biraz aşıyo V2x hakkında bilgin var mı performansı nasıl acaba
V2X ile V2 USB arasındaki tek fark kontrolcü. Eğer benim gibi ses müziğe çok önem veriyorsan usb şart. Kaliteli bir ses kartın yoksa alma. Mikrofonunu kişiselleştirebiliyorsun falan. 2000-2500TL bandında en iyi kulaklıktır.
1700669237878.png

1700669275088.png

Cloud II aldıktan sonra CS ve Valorant'ta ses kasmak işkenceye dönüşüyor. Yaşadığım sorunun çözümüne ulaşamadım.
Sorun: Ses sağdan soldan önden arkadan fark etmeksizin iki kulaktan da eşit alıyorum. Çözümünü internette bulamadım. EQ falan da denedim, değişen yok.
7.1 düğmesini aktif etmeyin. Windows ses ayarları ses efekti bölümünden Loudness Equalization ayarını aktif edin ve keyfinize bakın

Technopat Haberler

Geri
Yukarı