HyperX Cloud 2 ile sesin geldiği yeri tespit edememe

xylm

Decapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Mühendis
Logitech G230 kulaklığım paramparça oldu ve kendime HyperX Cloud2 aldım. CS:GO, PUBG oyunlarda ses kasma yeteneğim 0'a indi. Kısacası ben artık silver 1 oyuncusu oldum. Bunun sebebini bulan kişiye çok teşekkür edeceğim.

Not: Bütün forumlarda yabancı kaynaklarda bu kulaklığın mükemmel olduğunu okumaktan yoruldum. Sesi noktasal olarak algılayamıyorum. Herhangi bir yazılım desteği sunamadığı için herhangi bir ayar da yapamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi FPS oyununu oynuyorsunuz bilmiyorum ancak R6 oynuyorsanız stereo oynamanız daha iyi. Tüm FPS türü oyunlarda aslında stereo daha iyi. Böylede sonuç alamıyorsanız ses aygıtlarından HyperX ses kartının özelliklerine girip enchancements kısmından loudness equalization (ses yükseklik dengesi) varsa onu aktif etmeyi deneyin.

Son düzenleme:
Sitesinden son firmware versiyonunu indirmeyi dener misin ? Ayrıca Cloud 2'nin sahip olduğu surround leş gibidir ses filan kasamazsın yani. FPS oyunlarında ses kasmak için surround sound kullanılmaz, net ve gerçek sesi elde edebilmek için stereo modda kullanılır.

Sitesinden son firmware versiyonunu indirmeyi dener misin ? Ayrıca Cloud 2'nin sahip olduğu surround leş gibidir ses filan kasamazsın yani. FPS oyunlarında ses kasmak için surround sound kullanılmaz, net ve gerçek sesi elde edebilmek için stereo modda kullanılır.
o programı denedim biraz iyi gibi oluyor ama mükemmel ses kasan bu insanlar kadar olamıyorum. oyun içinde zaten stero modda kullanıyorum 7.1 kapalı

Cloud II kullanıyoruz kafemizde ve daha bir kişi bu tarz bi şikayetle gelmedi ki zaten gelemez kulaklık sesi çok net veriyor merminin nereden geldiği çok belli oluyor arızalı gelmiş olabilir belki. Bir de 7.1 i kapatın 7.1 fps için uygun değil merminin nereden geldiğinden ziyade vücuda giren merminin sesi odak oluyor mermiyi yiyince içinizde hissediyorsunuz ama yeri belli olmuyor ses biraz tenekeden çıkıyor givi oluyor

Oynadığın oyunlarda eğer destekliyorsa oyunun ses ayarlarından 7.1 i açman lazım. Desteklemeyen oyunlarda kulaklık üzerinden 7.1 i kapat yoksa dediğin gibi sesin yerini anlamazsın.

Cloud II kullanıyoruz kafemizde ve daha bir kişi bu tarz bi şikayetle gelmedi ki zaten gelemez kulaklık sesi çok net veriyor merminin nereden geldiği çok belli oluyor arızalı gelmiş olabilir belki. Bir de 7.1 i kapatın 7.1 fps için uygun değil merminin nereden geldiğinden ziyade vücuda giren merminin sesi odak oluyor mermiyi yiyince içinizde hissediyorsunuz ama yeri belli olmuyor ses biraz tenekeden çıkıyor givi oluyor
evet ama ben bu sıkınıtıyı yaşıyorum. Noktasal olarak sesleri anlamıyorum. bazen 90 derece ile 180 derece den aynı sesi alıyorum ama aslında ses 90 derece açısından geliyor.sesin sag mı sol mu olduğu belli ama sağ arka mı sağ çapraz mı sağ ön mü sağ alt mı sağ üst mü orası belli değil.
Programdan bahsetmedim ki ben firmwareden güncellemesinden bahsediyorum
yani sitesinden indirdiğim bir setup ile güncelleştirmesini update ini yaptım sanırım aynısını söylüyoruz ? firmware diye bir uygulama ile güncelledim.
Oynadığın oyunlarda eğer destekliyorsa oyunun ses ayarlarından 7.1 i açman lazım. Desteklemeyen oyunlarda kulaklık üzerinden 7.1 i kapat yoksa dediğin gibi sesin yerini anlamazsın.
7.1 kapalı kullanıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı