Bugün buradan yazdım hafta içine kadar bekleyeceğim eğer dönüş alamazsam Twitter'dan yazarım. Cidden can sıkıcı bir olay mikrofon cızırtı yapıyor ve sol taraf kırıldı sallanıyor yani. 5000TL verdim ben buna ya...
Twitter'dan iletişime geçtim numaramı adresimi vb istediler kaç gün içerisinde dönüş yapıyorlar.
Twitter'dan iletişime geçtim numaramı adresimi vb istediler kaç gün içerisinde dönüş yapıyorlar.
Twitter'den bayağı bir mesajlaşmadan sonra son mesaj bu geldi ve böyle bir email geldi ne durumda anlamadım yeni ürün mü gönderilecek hala inceleniyor mu?
Her gün sabah 10 gibi cevap veriliyor direkt cevap vermezseniz diğer cevap ertesi güne kalıyor ona dikkat edin en son botu aşıp bir rkişiyle konuştuğumda aramızda geçen diyaloğu attım sonrasında böyle bir mail geldi işte
Her gün sabah 10 gibi cevap veriliyor direkt cevap vermezseniz diğer cevap ertesi güne kalıyor ona dikkat edin en son botu aşıp bir rkişiyle konuştuğumda aramızda geçen diyaloğu attım sonrasında böyle bir mail geldi işte.
Twitter'den bayağı bir mesajlaşmadan sonra son mesaj bu geldi ve böyle bir email geldi ne durumda anlamadım yeni ürün mü gönderilecek hala inceleniyor mu?
HyperX Cloud 2 kırmızı-siyah yolluyorlar büyük ihtimalle aynısı yollayacaklar ho bu konuda takdir etmek lazım Razer SteelSeries gibi markalar yurt dışına yazdığım zaman Türkiye ile ilgilenmiyoruz diyor tekrardan güle güle kullanın hocam hayırlı uğurlu olsun.
HyperX Cloud 2 kırmızı-siyah yolluyorlar büyük ihtimalle aynısı yollayacaklar ho bu konuda takdir etmek lazım Razer SteelSeries gibi markalar yurt dışına yazdığım zaman Türkiye ile ilgilenmiyoruz diyor tekrardan güle güle kullanın hocam hayırlı uğurlu olsun.
Büyük ihtimalle kablolu modeli gönderiyorlar bence tekrar ulaşmaya çalışan size atılan mail yanıtlayıp Wireless model olduğunu belirleyin ek olarak HyperX Twitter üzerinden tekrar iletişime geçip.
Bunun fotoğrafını atarak kulaklığın HyperX Cloud 2 Wireless olduğunu ama bana HyperX Cloud 2 geldiğini vs belirtin zaten ürün geldiğinde kutusunda kablolu olduğu gözükecektir ama boşa ekstra bekleyip kablolu kulaklık geldikten sonra uğraşmak yerine şimdiden iletişime geçin bence.