HyperX Cloud 2 kulaklık kırıldı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Teşekkür ederim. Ben de buradan ve Twitter'dan yazdım. Mart'ta büyük hevesle aldığım ürünün şu hale gelmesi gerçekten can sıktı.

Bugün buradan yazdım hafta içine kadar bekleyeceğim eğer dönüş alamazsam Twitter'dan yazarım. Cidden can sıkıcı bir olay mikrofon cızırtı yapıyor ve sol taraf kırıldı sallanıyor yani. 5000TL verdim ben buna ya...

Twitter'dan iletişime geçtim numaramı adresimi vb istediler kaç gün içerisinde dönüş yapıyorlar.

Twitter'dan iletişime geçtim numaramı adresimi vb istediler kaç gün içerisinde dönüş yapıyorlar.

Adamlar elimizde stok kalmadı deyip Cloud III yolluyor

Twitter'dan bot ismimi vb istedi size dönüş yapılacak dedi kaç günde yapılır acaba.

Son düzenleme:
Twitterden baya bi mesajlaşmadan sonra son mesaj bu geldi ve böyle bir email geldi ne durumda anlamadım yeni ürün mü gönderilecek hala inceleniyor mu

Dosya Ekleri

• FSD.PNG
    224,2 KB · Görüntüleme: 168
  • dene.PNG
    20,4 KB · Görüntüleme: 168
Twitter'den bayağı bir mesajlaşmadan sonra son mesaj bu geldi ve böyle bir email geldi ne durumda anlamadım yeni ürün mü gönderilecek hala inceleniyor mu?

Galiba yeni ürün gönderilecek. Ben Twitter'dan bot ile görüştüm. Herhangi birisi dönüş yapmadı, bekliyorum.

Galiba yeni ürün gönderilecek. Ben Twitter'dan bot ile görüştüm. Herhangi birisi dönüş yapmadı, bekliyorum.

Her gün sabah 10 gibi cevap veriliyor direkt cevap vermezseniz diğer cevap ertesi güne kalıyor ona dikkat edin en son botu aşıp bir rkişiyle konuştuğumda aramızda geçen diyaloğu attım sonrasında böyle bir mail geldi işte

Bota 2 kez yazdım önceliğe düşer belki diye. 3 saat önce yazdım hala bir ses yok.

Bota 2 kez yazdım önceliğe düşer belki diye. 3 saat önce yazdım hala bir ses yok.

Dosya Ekleri

• IMG_2370.jpeg
    53,5 KB · Görüntüleme: 163
Twitter'den bayağı bir mesajlaşmadan sonra son mesaj bu geldi ve böyle bir email geldi ne durumda anlamadım yeni ürün mü gönderilecek hala inceleniyor mu?

Güle güle kullanın hocam yeni kulaklık gönderecekler.

Bana ne zaman dönüş sağlanır. Bir de kullandığım kulaklığımın modelini yollayacaklar değil mi?

HyperX Cloud 2 kırmızı-siyah yolluyorlar büyük ihtimalle aynısı yollayacaklar ho bu konuda takdir etmek lazım Razer SteelSeries gibi markalar yurt dışına yazdığım zaman Türkiye ile ilgilenmiyoruz diyor tekrardan güle güle kullanın hocam hayırlı uğurlu olsun.

Adres vb istendi ama mail falan atılmadı hala.

Birde kablosuz benim kulaklığım.

Yanıt geldi. Aklımda ki tek soru kullandığım modelin aynısını yollayacaklar değil mi?

Son düzenleme:

Bir de kablosuz benim kulaklığım.

Yanıt geldi. Aklımda ki tek soru kullandığım modelin aynısını yollayacaklar değil mi?

Büyük ihtimalle kablolu modeli gönderiyorlar bence tekrar ulaşmaya çalışan size atılan mail yanıtlayıp Wireless model olduğunu belirleyin ek olarak HyperX Twitter üzerinden tekrar iletişime geçip.

Bunun fotoğrafını atarak kulaklığın HyperX Cloud 2 Wireless olduğunu ama bana HyperX Cloud 2 geldiğini vs belirtin zaten ürün geldiğinde kutusunda kablolu olduğu gözükecektir ama boşa ekstra bekleyip kablolu kulaklık geldikten sonra uğraşmak yerine şimdiden iletişime geçin bence.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…