HyperX Cloud 2 nasıldır?

Hocam o Corsair 1000TL'den bile pahalı. 1200 civarlarında baktımda. HyperX Cloud 2 ondan bile iyi diyorsunuz yani. Yine film izlenebiliyor, müzik dinlenebiliyor mu? Mesela film müzik yönünden Apple kulaklıkların kalitesi kadar olsa bile yeter.

Tabi ki gayet güzel şekilde film, müzik vs. için de kullanabilirsiniz. Biraz önce test ettim; Iphone SE 2020 telefonumun kulaklığından binlerce kat daha iyi. Steelseries Arctis Pro da kullandım bir dönem, ondan da oldukça daha kaliteli.

Şu aralar Logitech G Pro X araştırıyorum ben de, beğenirsem onu alacağım.

Bass'ı nasıldır? Oyundaki atmosferi çok iyi yaşatıyor mu? Film, müzik ses kalitesi nasıldır? 7.1'i nasıldır? Adımı rahatça anlayabiliyor muyuz?
Void Elite RGB 7.1 ve HyperX Cloud 2 ve SteelSeries Arctis 3 arasında kaldım. Oyun için sadece bakiyorum artık. Oyun atmosferini ciddice yaşatsın ve FPS oyunlarda seslerin nereden geldiğini anlayabileyim. Yoksa James Donkey 712 kulaklığım ile devam edeceğim.
Yaklaşık iki senedir kullanıyorum, 7.1'e ya ben alışamadım ya da çok kötü. 7.1'i aktif ettiğimde sesler tersten geliyor gibi hissettiyor. Onun dışında 5.1'i ve rahatlığı harika. Bass'ına harika diyemem ama tatmin edecek düzeyde.

Yaklaşık iki senedir kullanıyorum, 7.1'e ya ben alışamadım ya da çok kötü. 7.1'i aktif ettiğimde sesler tersten geliyor gibi hissettiyor. Onun dışında 5.1'i ve rahatlığı harika. Bass'ına harika diyemem ama tatmin edecek düzeyde.

Sizce 749 TL'ye değer mi? Amazon'da indirim var 2 gün daha sürerse, Hepsiburada indirimini de bekleyeceğim. O zaman alacağım sanırım. Biraz lükse kaçmış olcamda hayırlısı, umarım değer.

Dostum ayak sesleri olsun oyunun atmosferi olsun herşeyi çok iyi yansıtıyor kulaklık. Mikrofonu çıkıyor evet. (MH650) Ben kulağımdayken bazen unutuyorum kulaklığı sanki kulağımın içinde o sesler.

Müzik film ses kalitesi nasıl hocam Apple kulaklığına göre? HyperX Cloud 2 alacaktımda, şimdi siz böyle deyince MH650'ye dönesim geldi :D daha yeni o yüzden. Bassıda iyiyse alacağım.
Dostum ayak sesleri olsun oyunun atmosferi olsun her şeyi çok iyi yansıtıyor kulaklık. Mikrofonu çıkıyor evet. (MH650) Ben kulağımdayken bazen unutuyorum kulaklığı sanki kulağımın içinde o sesler.

Fotoğraf nasıl ekliyoruz hocam :D

Son düzenleme:
Cloud 2 fanboyları tarafından önerilen bir kulaklıktır sadece. Başka markaların başka kulaklıklarına şans vermeden ve incelemeden önerilen bir kulaklıktır. İndirim bitmeden MH650 almanı şiddetle öneriyorum. Film ve Ses kalitesi konusunda da başarılı. Windows seslerini 25-30'dan yukarı çıkartamıyorum çok yüksek ve temiz kulaklığın sesleri.

Cloud 2 fanboyları tarafından önerilen bir kulaklıktır sadece. Başka markaların başka kulaklıklarına şans vermeden ve incelemeden önerilen bir kulaklıktır. İndirim bitmeden MH650 almanı şiddetle öneriyorum. Film ve Ses kalitesi konusunda da başarılı. Windows seslerini 25-30'dan yukarı çıkartamıyorum çok yüksek ve temiz kulaklığın sesleri.
Kullanıp beğendiğimizden öneriyoruz genelde ama siz bilirsiniz.

HyperX Cloud 2 gerçekten inanılmaz abartılmış bir kulaklık. Sesi yüksek ama kalite yerlerde. 6-7 senelik Logitech G930'u çıkarıp HyperX'i takınca kulağıma çöp sokmuş gibi oluyorum resmen.

Aldım MH650'yi indirim bitmeden ben aldım, fiyat arttı :D. Birinin almasını bekliyorlarmış. Umarım gelince de beğenirim :D. Teşekkürler tavsiyeleriniz için.

HyperX Cloud 2 gerçekten inanılmaz abartılmış bir kulaklık. Sesi yüksek ama kalite yerlerde. 6-7 senelik Logitech G930'u çıkarıp HyperX'i takınca kulağıma çöp sokmuş gibi oluyorum resmen.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı