uyumaycağım
Buradan Türkçe bayrağa tıklayıp Türkçesini okuyun.
Birebir aynısını buradan indirerek yapabildim:
![]()
HyperX Product Knowledge Portal
Find HyperX firmware updates, manuals, software support, compatibility info, troubleshooting tips, and product FAQs - all in one placesupport.hyperx.com
Cloud II Firmware Instructions yazısının altında bu var:
Download Firmware
Harfiyen yaptım fakat yine kulaklık aynı performansta ses konusunda...
Yanlış yaptığım bir şeyler mi var anlamadım.
1)Başta hata yaptık bir daha düzelmez desem, sizin de kulaklık düzelmemeliydi değil mi?
2)Net bir şekilde seste iyiye gitti mi her şey sizde?
3)Current Firmware Version bende 0010 sizde ne?
Ayrıca başka bir sorum daha olacak çok basit.
3)HyperX Cloud 2 ile az önce Valorant oyununda DM yani ölüm kalım maçı girip test ederken 7.1'i aktifleştirdim sanki daha iyiymiş gibi geldi. 7.1 kapalı mı açık mı oynanmalı valorant? yoksa kişiye göre değişiyor mu bir bilginiz var mı?
İstek gönderdim. Yakın zamanda uyur musun hocam?Hocam dc ekleyin Ensar6911
Hocam hortlatıyorum ama çözüm bulabildiniz mi? Kulaklığı bugün aldım ama gerçekten 500 liralık kulaklığım daha iyi ses kastırıyordu bu berbat.İstek gönderdim. Yakın zamanda uyur musun hocam?
Yarım saate müsait olacağım.
Sanırım satın aldığım gün nasılsa bugün de öyle kullanıyorum.Hocam hortlatıyorum ama çözüm bulabildiniz mi? Kulaklığı bugün aldım ama gerçekten 500 liralık kulaklığım daha iyi ses kastırıyordu bu berbat.
Hocam 2250ye aldığım malı 1 gün sonra 1700 liraya sattım gerçekten çok kötü bi kulaklık, alınmaz gerçekten profesyoneller nasıl kullanıyor bunu anlamadım.Sanırım satın aldığım gün nasılsa bugün de öyle kullanıyorum.
Alıştım zorla muhtemelen.
Ve evet, geçmişte bahsettiğim gibi 500 TL'lik kulaklığım bunu 2000 TL'ye almıştım ve bundan çok daha iyiydi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.