Hyperx Cloud 2 Ses Kasma Problemi

xylm

Decapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Mühendis
Böyle bir sorun yaşayan çözüme ulaşan var mı? Arkadaşım Logitech G231 kulaklığı var ve benden daha iyi ses duyabiliyor ayrıca ben de eskiden bu kulaklığı kullanıyorken daha iyi ses kasabildiğimi düşünüyorum. Yardım lütfen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kulaklığın üzerindeki ses kartından 7.1 açıksa kapatın ve oyun içinden HRTF(Gelişmiş 3B ses işlemesi veya kafa odaklı çevresel ses) açın büyük ihtimalle sorun kalmaycaktır. Cloud 2 7.1 sanal surround açılınca sesler daha da karışıyor, hikayeli oyunlar haricinde açmanızı tavsiye etmem.

Bende Revolver S var CS:GO gibi oyunlarda 7.1 özelliğini kapatıyorum. Diğer türlü sesin nereden geldiğini net olarak anlayamıyorum.

Kulaklığın üzerindeki ses kartından 7.1 açıksa kapatın ve oyun içinden HRTF(Gelişmiş 3B ses işlemesi veya kafa odaklı çevresel ses) açın büyük ihtimalle sorun kalmaycaktır. Cloud 2 7.1 sanal surround açılınca sesler daha da karışıyor, hikayeli oyunlar haricinde açmanızı tavsiye etmem.
Bahsettiğiniz ayarlar bu şekilde kullanıyorum.

Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Takım arkadaşlarımın 150 TL , 300 TL'lik kulaklıkları var benden daha iyi duyuyorlar. PUBG'de adam yanıma gelmeden onlar beni uyarıyor, ses bana gelmiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı