ashwez
Decapat
Daha fazla
Arkadaşlar merhaba. 19 saatte elime ulaşan (Amazon Prime sağ olsun) HyperX Cloud 2 sesleri çok bozuk ve karmaşık veriyor. Size ilk önce sorunumdan sonra da eksi ve artılarından bahsedeyim.
* Seslerin Valorant CS gibi oyunlarda daha iyi gelmesi için loudness equalization açmam gerekiyormuş fakat bende enhancements kısmı yok. Driverları güncelledim YT videolarında ki çözümleri denedim bakmadığım forum ve YT videosu kalmadı. Sesler hem net değil hem de arka veya önden gelip gelmedigini anlayamıyorum. Çözümünü bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
Değerlendirmem;
+Yazlık pedlerinde çıkması çok iyi ve mikrofonun çıkartılabilmesi de büyük bir artı.
Bu iki artısı dışında yılllardır övülen Cloud 2 buysa büyük hayal kırıklığıymış. Almak isteyen arkadaşlar varsa göz onünde bulundursun bu değerlendirmemi ve çözümünü bilenler yardımcı olursa sevinirim.
Buralarda yeniyim umarım sizi sıkmamışımdır <3
* Seslerin Valorant CS gibi oyunlarda daha iyi gelmesi için loudness equalization açmam gerekiyormuş fakat bende enhancements kısmı yok. Driverları güncelledim YT videolarında ki çözümleri denedim bakmadığım forum ve YT videosu kalmadı. Sesler hem net değil hem de arka veya önden gelip gelmedigini anlayamıyorum. Çözümünü bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
Değerlendirmem;
- Ortalama 2900 3000 bandında şu an, Amazon'dan kısa süreli indirimde 1900'e geldi. Bu fiyata almışken iade etmek istemiyorum ama 5 yıllık Razer Kraken X im daha iyi ve net ses veriyor hatta şu an onu kullanıyorum.
- USB baglı olmadan jack şeklinde takılıyken mikrofonuda çalışmıyor C2'nin. Nereden baksam eksi yönleri mevcut.
- Tabii ki mikrofonuda kötü laptopumun kendi mikrofonu daha iyi arkadaşlarımın dediğine göre.
- 7.1 laf olsun diye konulmuş sanırım sesleri daha da berbat etmekten başka bir işe yaradığı yok.(oyun için değil oyunda çoğu 7.1'in kötü olugunu biliyorum.)
- USB ses kartını takmadan 50TL'lik kulak içi kulaklıktan farkı yok, USB kartı taktıgınızda 200TL'lik kulak içi kulaklık oluyor.
+Yazlık pedlerinde çıkması çok iyi ve mikrofonun çıkartılabilmesi de büyük bir artı.
Bu iki artısı dışında yılllardır övülen Cloud 2 buysa büyük hayal kırıklığıymış. Almak isteyen arkadaşlar varsa göz onünde bulundursun bu değerlendirmemi ve çözümünü bilenler yardımcı olursa sevinirim.
Buralarda yeniyim umarım sizi sıkmamışımdır <3
Son düzenleyen: Moderatör: