HyperX Cloud 2 vs Arctis 5

Abi sen bu konuda baya tecrübeli ve bilgilisin, üstünden kaç sene geçmiş olmasına rağmen ben cloud 2 almayı düşünüyorum. Sen me dersin bu konuya CS:GO icin sadece?

Öncelikle teşekkür ederim. Açıkçası kulaklığın eski olmasının hiçbir önemi yok çünkü yeni çıkan kulaklıklarda ses konusunda bir yenilik yok. Her kulaklık farklı bir ses deneyimi sunuyor, belki 15 sene önce çıkan bir kulaklığı deneseniz performansını daha çok seveceksiniz. O yüzden karar verirken ne zaman çıktıklarına değil, neler sunduklarına bakmanız daha sağlıklı olacaktır. 7.1 virtual surround sizin için çok önemliyse DTS Headphone:X ya da Dolby Surround destekli kulaklıklara yönelmeniz daha iyi olabilir.

@StolenBike Hocam bende hala karar veremedim sen olsan hangisini alırdın. Fikir topluyorumda.

Ben ikisi arasında HyperX Cloud II'yi tercih ederim çünkü sesi kulağıma daha çok hitap ediyor, daha rahat olduğunu düşünüyorum ve ses izolasyonu daha iyi. Ses konusunda ikisi de çok başarılılar ama ses imzaları çok farklı. Arctis serisinde ses imzası daha düz, daha nötr iken Cloud serisinde daha sıcak, yani basslar ve vokaller daha ön planda. Açıkçası ben Arctis 3'le Arctis 5 arasındaki fiyat farkının RGB ve DTS Headphone:X virtual surround için çok fazla olduğunu düşünüyorum. Bütçeniz o kadar yüksekse ve virtual surround sizin için çok önemliyse, Logitech G633 hem DTS Headphone:X hem de Dolby Surround desteğiyle daha iyi bir seçim olacaktır.
 
Mağzalara gidin test edin istiyorsanız tabi var ise öyle bir imkan, arctis 5 ile ilgili bir çok olumsuz konu gördüm bu forumda( yani gözüme çok çarptı bu aralar) , bence almadan önce kullanıcı şikayetlerine bakın. Burada kullanmayan kişilerin yorum yapmasındansa ( 2 ürünü de kullanıp yorum yapanları tenzih ederim) kullanan kişilerin şikayetlerinin olduğu konulara bakıp kafanızda bir fikir canlanır kanımca.
 
@StolenBike hocam ben araştırdım. Kendim Logitech G633, G533, G933 Arctis 3,5,7 ve Corsair Void modellerini birazda olsa inceledim. İlk önce Logitech ürünlerini eledim G533 hariç diyerleri hoşuma gitmedi ve kulaklık gacur gucur ediyor. Arctis serisini beğendim fakat senin dediğin gibi fazla düz ses ve sade ses 3 ve 5 arasındada RGB ve 7.1 farkı dışında bir şey yok. Sadece Cloud 2'yi denemedim onuda yakın zamanda deniyiceğim. Cloud serisi kendini kanıtlamış bir seri olduğundan şu anlık aklım onda ve aralarında en ucuzu. Onada bakıcağım ama kablosuz alırsam Logitech G533 kablolu alırsamda şu anlık Cloud 2 veya Corsair Void modeli olucaktır. Sen ne dersin.
 
Cloud II'den memnun kalacağınızı düşünüyorum. Kablosuz düşünüyorsanız G533 çok iyi bir seçim. Maalesef Corsair Void modelini denemediğim için hakkında yorum yapamayacağım ama hatırladığım kadarıyla PC Gamer'ın yaptığı ses testinde baya düşük puan almıştı. Bir göz atmanızı tavsiye ederim.
We tested 23 mainstream gaming headsets to find the best | PC Gamer
 
cs için baseden baseye ses alan kulaklıklar varmıdır? Ayak sesi için bu kulaklık iyi diyolar. Son ses alıp kullansak zararı olmuyormu? Yada sesde bozulmalar?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı