HyperX Cloud 2 vs Arctis 5

Öncelikle teşekkür ederim. Açıkçası kulaklığın eski olmasının hiçbir önemi yok çünkü yeni çıkan kulaklıklarda ses konusunda bir yenilik yok. Her kulaklık farklı bir ses deneyimi sunuyor, belki 15 sene önce çıkan bir kulaklığı deneseniz performansını daha çok seveceksiniz. O yüzden karar verirken ne zaman çıktıklarına değil, neler sunduklarına bakmanız daha sağlıklı olacaktır. 7.1 virtual surround sizin için çok önemliyse DTS Headphone:X ya da Dolby Surround destekli kulaklıklara yönelmeniz daha iyi olabilir.



Ben ikisi arasında HyperX Cloud II'yi tercih ederim çünkü sesi kulağıma daha çok hitap ediyor, daha rahat olduğunu düşünüyorum ve ses izolasyonu daha iyi. Ses konusunda ikisi de çok başarılılar ama ses imzaları çok farklı. Arctis serisinde ses imzası daha düz, daha nötr iken Cloud serisinde daha sıcak, yani basslar ve vokaller daha ön planda. Açıkçası ben Arctis 3'le Arctis 5 arasındaki fiyat farkının RGB ve DTS Headphone:X virtual surround için çok fazla olduğunu düşünüyorum. Bütçeniz o kadar yüksekse ve virtual surround sizin için çok önemliyse, Logitech G633 hem DTS Headphone:X hem de Dolby Surround desteğiyle daha iyi bir seçim olacaktır.
hacı şuanda Rainbow six siege için bana kulaklık önerirmisin aklımda HyperX Cloud 2 var
 
Herşey kağıtta kalıyor orada işte. Cloud 2 iyidir ama eski bir kulaklık. Arctis 5 gibi yeni teknoloji varken ve aynı fiyatken neden Cloud 2 alasın ki?
Teknoloji dediğin ? ses sistemi eskimez ki ? ozaman neden profesyonel oyuncular arctis 5 değilde hyperx cloud 3 kullanıyor ? Rainbow six siege oyuncularına sponsor olmuyorlar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı