HyperX Cloud 2 vs HyperX Cloud Alpha S

Yayıncılık gibi bir amacım yok. Anladığım kadarıyla da ses kartı çıkmıyormuş streamer Pack'in içerisinden.

Cloud Alpha S siparişi vermiş bulunmaktayım. Deneyimlerimi yarın teslim alınca yazacağım. Aldığım fiyat 1049 Türk lirasıdır.

Nasıl kulaklık oyun için kısık ses sorunu var mı?
 
Nasıl kulaklık oyun için kısık ses sorunu var mı?
Merhaba, kulaklıkla ilgili detaylı deneyimimi buradan bulabilirsiniz.
Şu anda teslim aldım, firmware update yaptım ve ilk bakışta hayal kırıklığına uğradığımı söyleyebilirim. Ben bu ürüne aşırı bir beklentiyle girmedim bu arada onu baştan belirteyim. Ses kalitesi yalan söylemeyeyim 1050TL'lik bir ürün gibi hissettirmiyor, bana boğuk geldi fakat bundan önceki kulaklığım olan HyperX Cloud Stinger Core'u da ilk aldığımda bana öyle gelmişti o yüzden rodaj süresinde olduğunu hesaba katıp 2 gün daha kullanacağım. Daha sonra iade edebilirim belki arkadaşlar. Ses yüksekliği %100'deyken az değil bence gayet yeterli. Ayriyetten eğer jack ile bağlarsam daha yüksek ses aldığımı fark ettim.

Mikrofon kısmına gelelim. Ben çalıştıramadım arkadaş. Takıyorum mikrofonu hemen düşüyor tam takamıyorum mu anlam veremedim. EDİT: Evet ben takamıyormuşum. Onun dışında ses sekmesi sorunu ortadan kalktı aşırı mutluyum.

Konforu da gayet güzel, deri farkını hissettiriyor şayet kafanıza göre doğru ayarlarsanız. Dışarının sesini tamamen kesmiyor. Eski kulaklığımdan çok büyük bir farkı yok o konuda.

Basslarla oynama tuşları güzel, tamamen kapalı ve tamamen açık arasında bariz bir fark görebiliyorsunuz. Bassları çok hafifinden kulaklarınızı titretebiliyor müzik türüne göre.

Mikrofonu zaten aynı testlerdeki gibi ama eğer kendinizi dinleme özelliğini kullanarak sesinizi dinlerseniz bilgisayardakinden çok daha iyi ses alıyorsunuz, o da garip bir mevzu tabii ki ama anlayamadım ben de.
Şimdilik bunlar yorumlarım. Oyunlarda da test ettiğimde sizi bilgilendiririm.

Valorant'ta ölüm maçı attım 1 tane. Gerçekten adamların yerini güzel tespit ettiriyor. Hani sadece adam sağımda bir yerde demiyorsunuz. O yönden beğendim. Ama dediğim gibi rodaj süresinde halen kulaklık çünkü oyunda halen boğuk ses alıyorum, eski kulaklığımdan da boğuk yani o yüzden biraz daha beklenilmeli.
Düzeltme: Burn-in deniyormuş arkadaşlar. Kısacası biraz açılması lazım kulaklığın.
Merhaba, kulaklıkla ilgili detaylı deneyimimi buradan bulabilirsiniz.
Sizin sorunuza özel cevap olarak da, az ses diye bir problem yok oyunlarda. Hatta Valorant'ta oyun içinden sesi kısıyorum ben. Windows'ta ise her zaman %100 de kullanıyorum.
 

Geri
Yukarı