HyperX Cloud 2 vs Razer BlackShark V2

Ses kasmak benim için önemli bir çok kişi v2 iyi diyordu ama
Ben Valorant oynamıyorum fakat diğer oyunlarda rahatlıkla ses kasabiliyorum, bana kalırsa ne alırsan al üzülmezsin. Rahatlık arıyorsan bir tık daha BlackShark V2'den yana kullan tercihini. Cloud 2 denedim BlackShark V2 daha rahat ve hafif. İkisi de güzel kulaklıklar.

Bir kısım Cloud 2'yi çok sorunlu diyor bir kısım V2 Cloud 2 ye denk bile değil diyor çok karasızım.

Ben V2 değilde daha düşük olan V2 x modelini kullanıyorum. Pubg oynarken ses kasma konusunda hiçbir sıkıntım yok. Ses kartlı V2 de ses kasma konusunda sıkıntı çekeceğini düşünmüyorum. Üstelik ben V2 ile birlikte gelen ses kartı ve THX'e sahip bile değilim. Dümdüz 3.5 mm jak ve realtekin kendi eko ayarlarindan ayar yaparak oynuyorum.

Ses kasmak benim için önemli birçok kişi v2 iyi diyordu ama.
Reddit dahil birçok sitelerdeki ayarları denedim. Bunun yanı sıra Valorant'ta ses kasma konusunda güçlük çeken birçok kişiye rastladım. Ayrıca, sadece Valorant için konuşuyorum, diğer FPS oyunlarında performansı nasıldır bilmiyorum.

Sound normalization ayarını açıp deneyin bir de THX açıp önce Manual seçip oyunun karşısındaki seçenekte Competitive modunu seçip deneyin, olmadı Auto moduna alıp öyle deneyin birde.

Artık hangisi Amazon'da satılıyorsa onu almanın daha mantıklı olduğu bir dönemdeyiz.

Amazon'dan HyperX Cloud 2 satın aldım ve birkaç saat önce elime ulaştı. Kutunun dışında bulunan ağız kısmındaki koruyucu jelatin daha önce açılmamıştı(ya da açan profesyonel şekilde geri kapatmış) fakat kutu içeriğini görünce şok oldum. Taşıma çantası ve kulaklığın kulak kısmının üzerinde bulunması gereken jelatinler yoktu. Ayrıca YouTube'da izlediğim videolarda kutunun dışında küçük bir plastik poşet içerisinde kağıt vardı fakat bende bu da yoktu(düşmüştür diyerek umursamadım). Umarım sizlerin başına gelmez.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim de elime Blackhark V2 geçti. İlk deneyimlerim şöyle; THX açıkken sesi kulaklık üzerinden kısmazsam bir dip ses var, ve THX açık bir şekilde oynadığımı bilmeden 4 5 saat immortal elo Valorant oynadım ve THX performansını beğenmedim. Dip ses + sesler karışık geldi. Sonradan yazılımını kurcalayınca THX'in açık olduğunu fark ettim ve kapatıp default moda alıp bir DM attım ve sesler çok net geliyor. THX kapalı ve deafult haliyle Cloud 2'yle kapışacağını düşünüyorum. Cloud 2 de denemiştim 2-3 gün boyunca, bu kulaklık daha hafif; lakin Cloud 2 buna göre daha sağlam duruyor. Bir eksi yanıda kablosu çok ince ve çok kısa bilgisayardan biraz uzaklaşsam kablo uzunluğu yetmiyor. Sorunuz varsa aktif oldukça cevaplarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…