HyperX Cloud 2 vs Razer BlackShark V2

Benim de elime Blackhark V2 geçti. İlk deneyimlerim şöyle; THX açıkken sesi kulaklık üzerinden kısmazsam bir dip ses var, ve THX açık bir şekilde oynadığımı bilmeden 4 5 saat immortal elo Valorant oynadım ve THX performansını beğenmedim. Dip ses + sesler karışık geldi. Sonradan yazılımını kurcalayınca THX'in açık olduğunu fark ettim ve kapatıp default moda alıp bir DM attım ve sesler çok net geliyor. THX kapalı ve deafult haliyle Cloud 2'yle kapışacağını düşünüyorum. Cloud 2 de denemiştim 2-3 gün boyunca, bu kulaklık daha hafif; lakin Cloud 2 buna göre daha sağlam duruyor. Bir eksi yanıda kablosu çok ince ve çok kısa bilgisayardan biraz uzaklaşsam kablo uzunluğu yetmiyor. Sorunuz varsa aktif oldukça cevaplarım.
Auto modunu Manual moduna alıp diğer modları da deneyebilirsiniz ek olarak. Ama çoğu hep stereo tavsiye eder doğal olarak.

Auto modunu Manual moduna alıp diğer modları da deneyebilirsiniz ek olarak. Ama çoğu hep stereo tavsiye eder doğal olarak.

Denedim hocam THX competitive çok kötü olduğunu düşünüyorum. Açtım 5 dk'nin sonunda dayanamayıp kapattım. Ayarları bilmediğim için ilk başta THX Game modunda kalmış, o gene fena değil ama THX kapalı default sesi gayet iyi. Bugünde 3 4 saat default deneyeceğim bakalım.
Bu arada müzik performansı da gayet güzel, ayarlardan bas arttırma; arkadaki sesleri arttırma azaltma gayet güzel oluyor. DJ gibi hissediyorsun kendini.

Benim de elime blackhark V2 geçti. İlk deneyimlerim şöyle; THX açıkken sesi kulaklık üzerinden kısmazsam bir dip ses var, ve THX açık bir şekilde oynadığımı bilmeden 4 5 saat immortal elo Valorant oynadım ve THX performansını beğenmedim. Dip ses + sesler karışık geldi. Sonradan yazılımını kurcalayınca THX'in açık olduğunu fark ettim ve kapatıp default moda alıp bir DM attım ve sesler çok net geliyor. THX kapalı ve deafult haliyle Cloud 2'yle kapışacağını düşünüyorum. Cloud 2 de denemiştim 2-3 gün boyunca, bu kulaklık daha hafif; lakin Cloud 2 buna göre daha sağlam duruyor. Bir eksi yanıda kablosu çok ince ve çok kısa bilgisayardan biraz uzaklaşsam kablo uzunluğu yetmiyor. Sorunuz varsa aktif oldukça cevaplarım.

Benim için iki krater var rahat olması ve oyunlarda ses kasarken üzmemesi müzik çok da önemli değil uzun süreler kullanacağım için kafamı ağrıtmaması lazım V2 oyun konusunda üzmezse Cloud 2'den rahatsa alabilirim.

Benim için iki krater var rahat olması ve oyunlarda ses kasarken üzmemesi müzik çok da önemli değil uzun süreler kullanacağım için kafamı ağrıtmaması lazım V2 oyun konusunda üzmezse Cloud 2'den rahatsa alabilirim.

THX kapalı bir şekilde Valorant'ta immortal eloda rahatça ses kasabiliyorum. THX açıken dip ses falan gelebiliyor. Cloud 2 FPS oyunları için bir tık daha iyi fakat alırken sıkıntısı olmayan ürün gelmesi lazım. Bende Cloud 2 dip ses olmasa kullanmaya devam edecektim. Benim gibi alıp dip ses yasayanda çok insan var. Rahatlık olarak V2, Cloud 2'ye göre bayağı hafif ve rahat. Cloud 2 de rahat fakat bu kulaklık 10 üzerinde 8-9 sa Cloud 2 7'dir.

THX kapalı bir şekilde Valorant'ta immortal eloda rahatça ses kasabiliyorum. THX açıken dip ses falan gelebiliyor. Cloud 2 FPS oyunları için bir tık daha iyi fakat alırken sıkıntısı olmayan ürün gelmesi lazım. Bende Cloud 2 dip ses olmasa kullanmaya devam edecektim. Benim gibi alıp dip ses yasayanda çok insan var. Rahatlık olarak V2, Cloud 2'ye göre bayağı hafif ve rahat. Cloud 2 de rahat fakat bu kulaklık 10 üzerinde 8-9 sa Cloud 2 7'dir.

Amazon üzerinden Cloud2 alayım sorunlu çıkarsa iade ederim

Amazon üzerinden Cloud2 alayım sorunlu çıkarsa iade ederim

Evet deneyebilirsin şansını. Aldıktan sonra kulaklıktan memnun kalırsan iade düşünmezsen falan Amazon desteğe Cloud2'nin kutusundan çanta çıkmadığını(küçük kulaklık tasıma çantası) söylersen 150 170 TL gibi bir para iadesi yapıyorlar. Bende ve birçok kişide yapmışlardı. 700TL'ye geliyor neredeyse kulaklık.

Evet deneyebilirsin şansını. Aldıktan sonra kulaklıktan memnun kalırsan iade düşünmezsen falan Amazon desteğe Cloud2'nin kutusundan çanta çıkmadığını(küçük kulaklık tasıma çantası) söylersen 150 170 TL gibi bir para iadesi yapıyorlar. Bende ve birçok kişide yapmışlardı. 700TL'ye geliyor neredeyse kulaklık.
ciddimisin

Technopat Haberler

Geri
Yukarı