HyperX Cloud 2 vs Razer BlackShark V2

Hmm o zaman HyperX amazona çantalı yolluyor artık. Kutu içeriğinin 1-2 hafta içinde değişmesi garip.

Önemli değil kulaklıkta sıkıntı olmasında. İleride sorun çıkarsa iadede sıkıtı çıkarmazlar değil mi?

Önemli değil kulaklıkta sıkıntı olmasında. İleride sorun çıkarsa iadede sıkıtı çıkarmazlar değil mi?

İleride Amazon bakıyor mu bakmıyor mu tam bilmiyorum bende. Bir sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum. En kötü direk HyperX'le iletişime geçersin TR servisiyle falan uğraşmayıp.

İleride Amazon bakıyor mu bakmıyor mu tam bilmiyorum bende. Bir sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum. En kötü direk HyperX'le iletişime geçersin TR servisiyle falan uğraşmayıp.

Cloud 2'yi 4 gündür kullanıyorum dip ses sorunu bende de olmaya başladı ama her zaman olmuyor bazen oluyor tam anlam veremedim iade etmeliyim sizce.

Şansına v2'nin fiyatı da 1000 TL olmus mediamarkta. Pazar gününü bekle bence, 2-3 haftadır pazar indirimleri oluyor mediamarkta. Sepette 1000'den 900'e düşebilir fiyatı.

Cloud 2'yi değişim yapsam yine aynı sorunla karşılaşır mıyım acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…