HyperX Cloud 2'nin yıllar içerisindeki kalite değişimi

Makaleler
3
Arkadaşlar bildiğiniz üzere bu kulaklık yıllar içerisinde değişiyor gerek kutusu gerek kutu içeriğinin azaltılması (bez taşıma çantasının çıkmaması). Peki ya ürünün kalitesinde ne gibi bir değişim oluyor. Kulaklığı almak istiyorum çoğu kişi memnun ama 2015'deki versiyonunu kullanıyor neredeyse çoğu. Ben de malum yıllar içerisinde değişmiş bir kulaklığı araştırıyorum ben 2021 de üretilen halini alacağım için 2015'den bu yana kullanan bir kullanıcının yorumunu dikkate almak mantıklı olur mu bilemedim o yüzden sizlerin yorumlarını ve düşüncelerini merak ettim. Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.

Arkadaşlar bildiğiniz üzere bu kulaklık yıllar içerisinde değişiyor gerek kutusu gerek kutu içeriğinin azaltılması (bez taşıma çantasının çıkmaması). Peki ya ürünün kalitesinde ne gibi bir değişim oluyor. Kulaklığı almak istiyorum çoğu kişi memnun ama 2015'deki versiyonunu kullanıyor neredeyse çoğu. Ben de malum yıllar içerisinde değişmiş bir kulaklığı araştırıyorum ben 2021 de üretilen halini alacağım için 2015'den bu yana kullanan bir kullanıcının yorumunu dikkate almak mantıklı olur mu bilemedim o yüzden sizlerin yorumlarını ve düşüncelerini merak ettim. Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.

En az 5 yıldır kullanıyorum. Hiç bir sıkıntısı yok ama bence o paraya veya biraz daha üzerine koyarak güncel bir model alınmalı diyorum. Ama tabii şöyle bir durum da var, ses meselesinde her zaman yeni olan daha iyi olmuyor işlemci ve ekran kartı piyasası gibi. Yani seviyorsanız alabilirsiniz. Fps oyunları için film/müzik gibi chilling aktiviteleri için de iyi. Ses yalıtımı iyi. Tavsiye ederim ama güncel modellere de bakın bence.

En az 5 yıldır kullanıyorum. Hiçbir sıkıntısı yok ama bence o paraya veya biraz daha üzerine koyarak güncel bir model alınmalı diyorum. Ama tabii şöyle bir durum da var, ses meselesinde her zaman yeni olan daha iyi olmuyor işlemci ve ekran kartı piyasası gibi. Yani seviyorsanız alabilirsiniz. FPS oyunları için film/müzik gibi chilling aktiviteleri için de iyi. Ses yalıtımı iyi. Tavsiye ederim ama güncel modellere de bakın bence.

Anakart ses yongam çok düşük olduğu için analog kulaklık alamıyorum zaten USB bir model gerekiyor aldığım kulaklıktan verim alabilmem için bütçem 900 TL civarında. Bu fiyata da az alternatif var Razer Kraken t. E var bir de Cloud 2. Alpha S çok istiyorum ama bütçemi aşıyor. Sizin bir öneriniz var mıdır acaba?
Cloud 2 yerine Cloud Alpha S yönelin derim.

Keşke hocam lakin bütcemi aşıyor :/

Ses ve konfor olarak hangisi daha iyidir hocam.

Blackshark V2 ve Cloud 2 ikisini de kullanmış birisi olarak ses kalitesinde Cloud 2 çok daha iyi. Mikrofon konusunda Blackshark V2 daha iyi. Yazılım konusunda da Blackshark v2 önde. Konfor olarak Blackshark V2 daha hafif ancak Cloud 2 kadar rahat hissettirmedi beni yanlardan aşırı sıktı hiç rahat değildim. FPS oyunları için Cloud 2 almanızı öneririm.

Yeni modellerde şöyle sorunlar oluyor bazı alan kullanıcılar dip ses problemi yaşıyorlar. Bu biraz şans işi çünkü alıp hiçbir sorun yaşamayanda var. Yani bunu denemeniz gerekiyor aslında. Blackshark V2 önermiyorum açıkçası. Cloud 2 öneririm eğer bütçe yeterse Alpha S öneririm ancak bütçe yetmiyorsa ben sizin yerinizde olsam kendi yapacağımı söylüyorum yani Cloud 2 alıp denerdim. 4 yıldır kullanıyorum ses kalitesi olarak çok iyi daha iyi bir şey kullanmadım açıkçası denediğim bir kaç kulaklık oldu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı