İnceleme HyperX Cloud 3 Kablolu Kulaklık

Bence "Razerin en kötü kulaklığı" lakabını hak edecek bir kulaklık değil, fakat Cloud 3 ile karşılaştırıldığında tabii ki daha alt bir model kalıyor.
x serisi en düşük seri olduğu için en kötü kulaklığı demiştim

Bence "Razerin en kötü kulaklığı" lakabını hak edecek bir kulaklık değil, fakat Cloud 3 ile karşılaştırıldığında tabii ki daha alt bir model kalıyor.
usb dönüştürücü ile kullanıyorsunuz değil mi?

Ses kartı çıkıyor mu kutudan bazıları var bazıları yok demiş Cloud 2 de varmış sanırsam.

Hocam merhaba, kulaklık ses vermiyor. PC'den şarj olmuyor, şarjza taksam da %0 gözüküyor. Dün ses geldi 15dk sonra bugün tekrar yok. Programı kurdum ama kablolu bağlayın vs. diyor USB ile bağlıyorum, ses gelmiyor ne yapacağım?

Kablosuz kullanmadığım için bir fikrim yok. Fakat istiyorsanız bir HyperX desteğe yazın.

Hocam Rampage Fury X modelinden geçiş yapacağım. Kalite farkını hisseder miyim? Aşırı beklentim yok, temiz ses versin. Cızırtı falan olmasın yeter.

Hocam Rampage Fury X modelinden geçiş yapacağım. Kalite farkını hisseder miyim? Aşırı beklentim yok, temiz ses versin. Cızırtı falan olmasın yeter.

Fury X kullanmadım yorum yapmam pek doğru olmaz, fakat genel olarak bakarsak biri Rampage birisi HyperX yani tabii ki kalite farklı hissedersiniz. En basitinden uzun bir süre bozulmayacağını bozulursa da rahat rahat destek alabileceğinizi bilerek kullanırsınız. Malzeme kalitesi, mikrofon kalitesi, ses kalitesi hepsi sizi tatmin edecektir.

Hocam selamlar ne yaptınız acaba şuanda HyperX Cloud III 3000-3500 TL bandına düştü Wireless modeli bende almayı düşünüyorum ama kablolu ve kablosuz arasında çok tartışma var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…