İnceleme HyperX Cloud 3 Kablolu Kulaklık

Hocam selamlar ne yaptınız acaba şu anda HyperX Cloud III 3000-3500 TL bandına düştü Wireless modeli bende almayı düşünüyorum ama kablolu ve kablosuz arasında çok tartışma var?

Kablosuz keyif işidir tavsiye ederim.

Kulaklığın mikrofonu çok iyi fakat gürültü engelleme özelliği çalışmıyor. Normalde mikrofonunda bu özelliğin olması gerekiyor ama ses kaydedici ile denediğimde klavye sesi vs. hepsini alıyor. Anakartin ses Driver'ını falan güncelledim başka cihazda denedim. Tüm USB portlarini denedim fakat sonuç alamadım.

Hocam aynı kulaklıktan aldım. Mikrofonun gürültü engellemesi çalışmıyor sanırım onu nasıl açabiliriz. Bir de mikrofon sesini arttırmak için hangi equalizer programını kullandınız?

Hocam aynı kulaklıktan aldım. Mikrofonun gürültü engellemesi çalışmıyor sanırım onu nasıl açabiliriz. Bir de mikrofon sesini arttırmak için hangi equalizer programını kullandınız?

Mikrofonun gürültü engellemesini direkt açabileceğin bir yer yok fakat mikrofon çevre seslerini pek almıyor. Kullandığın sesli iletişim uygulaması varsa içinden ekstra aktif edebilirsin gürültü engelleme veya equalizer uygulamalarında da yapılıyordu herhalde.

Ben equalizer apo kullaniyordum fakat bilgisayarımda sıkıntı çıkarınca VoiceMeeter Banana kullanmaya başladım.

Bana hangi uygulamayı önerirsiniz hocam? Bir de EQ uygulmasından mikrofonu sesini nasıl arttıracağım anlatabilirseniz sevinirim. Kusura bakmayın.

Bana hangi uygulamayı önerirsiniz hocam? Bir de EQ uygulmasından mikrofonu sesini nasıl arttıracağım anlatabilirseniz sevinirim. Kusura bakmayın.

Estağfurullah hocam. Eğer çalışıyorsa equalizer apo öneririm çünkü eğer VoiceMeeter'den yaparsanız arkada uygulamanın açık kalması gerekiyor kullanırken. Equalizer apo mikrofon sesi arttırma şeklinde aratıp videolara bakarsanız nasıl arttırılacağı, gerekli ayarlar vb. yazıyor. Ben uzun süredir kullanmayınca nasıl yapıldığını tam hatırlayamadım.

Tamamdır hocam çok teşekkür ederim.

Hocam bir de aklıma takıldı başka bir konuda mikrofon hakkında bir arkadaş 32KHz olarak ayarlamamı söylemişti fakat öyle bir değer yok. Sizde kaç KHz değerleri var acaba? Kulaklık çıkışı ile aynı değerleri görünce driverlarda sorun vardır belki diye düşündüm o yüzden bir sorayım dedim.

Hocam bilgisayar başına geçince kontrol edip iletirim buraya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…