İnceleme HyperX Cloud 3 Kablolu Kulaklık

Bendeki sıkıntı şu hapörlerden gelen sesin aynısı kulaklıktan gelmiyor sesler acayip geliyor DTS de aldım Dolby de aldım Equalizer'i kapatsamda açsam da farketmiyor ve mikrofondan konuşurken çoğunlukla kendi sesimi duyuyorum uzak tutmak gerekiyor normalde bile tutulmuyor ama genel olarak memnunum .

Kendi sesini duyma olayını uygulamada Mic monitoring kapalıysa bile aç kapat yaparak çözebiliyorsun sanırım. Kalan sıkıntılar hakkında fikrim yok kulaklık bozuk gelmiş olabilir mi acaba?

Bence "Razer'in en kötü kulaklığı" lakabını hak edecek bir kulaklık değil, fakat Cloud 3 ile karşılaştırıldığında tabii ki daha alt bir model kalıyor.

HyperX Cloud 3 almayı düşünüyorum hala kullanıyor musunuz? Yani herhangi bir bozulma durumu oldu mu? Benim için uzun ömürlü olması da önemli.

HyperX Cloud 3 almayı düşünüyorum hala kullanıyor musunuz? Yani herhangi bir bozulma durumu oldu mu? Benim için uzun ömürlü olması da önemli.

Evet hala kullanıyorum herhangi bir sıkıntısı yok. Kulaklığı aldıktan sonra özellikle yapılması gereken tek şey equalizer uygulamalarıyla mikrofonun sesini yükseltmek.

HyperX Cloud 3 kullandıgım en iyi kulaklıktır alın aldırın.

Evet hala kullanıyorum herhangi bir sıkıntısı yok. Kulaklığı aldıktan sonra özellikle yapılması gereken tek şey equalizer uygulamalarıyla mikrofonun sesini yükseltmek.
Hocam bende cloud 2 var amazon'dan almıştım 2 sene önce. Fakat bu kulaklığın bir driverı falan yok yanlış hatırlamıyorsam, eğer sizin kullandığınız bir eq yazılımı falan varsa atabilir misiniz?

Emin değilim ama sanırım Microsoft Store'deki HyperX NGenuity yazılımı Cloud 2 için de geçerli hocam. Ama zaten pek de gerekli bir driver değil gibi bir kere açıp kullandığımı hatırlamıyorum. Ben sesi yükseltmek için "Equalizer Apo" kullanıyorum YouTube'dan videolarına bakıp kolayca kurabilirsiniz.

Evet o dediğiniz yazılım bende de yüklü ama benim kulaklığım yok enteresan şekilde. Sizin dediğiniz yazılımı deneyeceğim teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…