İnceleme HyperX Cloud 3 Kablolu Kulaklık

Eki Görüntüle 2551248
Bende sadece böyle bir ekran geliyor hocam emin misiniz bu program olduğuna, ayar falan yapılmıyor buradan da?

Burada mikrofonu seçtikten sonra "Equalizer Apo Configuration Editor" uygulamasından yapacaksınız kalanını. YouTube'da videoları var anlatıyorlar nasıl mikrofon sesi attırılacağını.

Merhabalar arkadaşlar, bu kulaklığı alma gibi bir düşüncem var HyperX II'yi çoğu profesyonel e-sporcular kullanıyordu şimdi ise piyasada HyperX III var. Kulaklığın CS2 gibi oyunlarda ses kasımı nasıldır? ek olarak Akdeniz bölgesinde yaşıyorum yazları çok sıcak ped terleme yapacaktır muhtemelen ve hiç sevmem terleme yapmayan ped öneriniz olur mu ya da kutu içerisinden çıkıyor mu?

Yazın terleme yapıyor duruma göre evet ama genelde öyle çok yaşanmıyor bu durum. Kutu içerisinden ekstra kumaş ped vb. çıkmıyor bilgin olsun hocam. Kulaklıktan genel anlamda hala memnunum fakat ses kasma işini anlayamadım bu kulaklıkta iyi mi kötü mü ne bileyim sesler tam doğru gelmiyor gibi geldi bana belki benimle alakalıdır.

Kablosuz kulaklıkları pek sevemedim ben ama seveni için kablosuzu da gayet iyidir evet.
MSI B460M-A PRO anakart sahibiyim.
HyperX Cloud 2 kullandım. Malzeme dayanmadı ve artık kırıldığı için düşen kulaklığı bantla tutturdum.
HyperX Cloud 3 almalı mıyım? Anakartım MSI firmasının giriş seviyesi.

Cloud 3'de ses kartı olmadığından ve anakartın önemi olduğundan sanırım almam kötü olacak.
Valorant'ı e-spor seviyesinde oynayan kardeşim var. Aynı zamanda ben de Valorant oynuyorum.
Bunun dışında doğal sesleri, müzik gibi sesleri de berbat olmasını istemeyiz.
Cloud 3 alırsak hata mı yaparız?

Bende H510M-A Pro kullanıyorum anakartlarımız arasında uçurum fark yok hocam. Doğal sesler kesinlikle berbat değil. Ses kasma konusuna gelirsek ilk deneyimlediğim zamanlar gayet memnundum. Fakat şuan için uzun zamandır rekabetçi bir oyun oynamıyorum fakat en son oynadığım zamanı ele alırsam gerçekten anlayamadım kulaklık ses kasma konusunda iyi mi kötü mü. Son kullandığım zaman sesleri tam net algılayamamıştım belki benimle alakalıdır. Genel anlamda üzmez fakat e spor derecesinde oynanıyorsa detaylıca araştırılmalı. Razer kulaklıklara bakmanı da öneririm hocam.

Razer'ın hangi kulaklıkları herkes tarafından seviliyor ve sorunsuz çalışıyor hocam?
Bu bütçelerde.

Razer'ın hangi kulaklıkları herkes tarafından seviliyor ve sorunsuz çalışıyor hocam?
Bu bütçelerde.

Bu fiyatlarda piyasada bulunması kolay, alınabilecek en iyi Razer kulaklık "BlackShark V2X"dir diye düşünüyorum hocam.

HyperX için Cloud 3
Razer için BlackShark v2X

Bunun dışında SteelSeries falan da bakabilirsiniz. Ha genel anlamda Cloud 3 üzmez ama gayet severek kullanıyorum, tek kafamı karıştıran mevzu sesin ne kadar iyi kasılabildiği.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…