HyperX Cloud 3 vs Logitech G PRO X vs BlackShark V2 Pro

blghntrn

Centipat
Daha fazla  
1)
2)
3)

Bir önceki kulaklığım Sony inzone h7ydi bunlardan birine geçmeyi düşünüyorum. Hangisini önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Black Shark v2 ve G Pro X kullanmıştım zamanında, G ProX gerçekten güzel bir kulaklık kutu içeriğinin doluluğu kalitesi vs gerçekten güzel ama 11.000₺ edeceğini açıkçası düşünmüyorum (satın almamıştım sadece1 hafta kullanma şansı buldum). BlackSharkı direkt satın alıp kullandım ve bence tam bir oyuncu kulaklığı. Rahatlığı, ses sürücüleri, 7.1 kalitesi gerçekten güzel fakat yazılım sorunu yaşamıştım ve araştırdığımda çok yaşayan kişi gördüm fakat çözümü basit. Cloud 3 ne kullandım ne de gördüm ama üzeceğini de sanmam açıkçası.

Aynı 3 kulaklık arasında kaldım hatta konu açacaktım. Siz hangisini aldınız ve başka tavsiye verebilcek var mı bu 3 ü arasında. Rtingsin en iyi kulaklık sıralamasında arctis pro wireless var aslında onu alıcam ama hem 2018 eski ürün hemde 40mm sürücülere sahip olması baya eksi yazar mı rakipleri bunlarken 2023 50-53mm sürücüleri var

Aynı 3 kulaklık arasında kaldım hatta konu açacaktım. Siz hangisini aldınız ve başka tavsiye verebilcek var mı bu 3 ü arasında. Rtingsin en iyi kulaklık sıralamasında arctis pro wireless var aslında onu alıcam ama hem 2018 eski ürün hemde 40mm sürücülere sahip olması baya eksi yazar mı rakipleri bunlarken 2023 50-53mm sürücüleri var
hangisini aldınız ben de çok aradayım

Technopat Haberler

Geri
Yukarı