HyperX Cloud 3 Wireless alınır mı?

Bütçe
5000

ertwo

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci:Ryzen 7 7840HS
Ekran Kartı:GeForce RTX™ 4070 8 GB
Ram:16GB
Bende Cloud 2 kablolu versiyonu var.. Hem bir tık eskidi ve kablosuz bir kulaklık istiyorum. izce alınır mı? Fiyatı da aşırı yüksek gelmedi. Çoğunlukla oyun oynarken, video izlerken çok arada da film izlerken kullanacağım. Önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kablolu versiyonunu kullanıyorum memnunum.

Kablolu versiyonunu kullanıyorum. Çok memnunum. Oyun oynuyorum, müzik dinliyorum, film - dizi izliyorum bir sıkıntı yaşamadım, ses kalitesi de oldukça başarılı.

Peki bu fiyata daha mantıklı bir öneri var mıdır? SteelSeries falan.

En son olarak sizce kablo dışında Cloud 2 kabloludan Cloud 3 Wireless'e geçmeye gerek var mıdır?

Öven çok gömen de çok. Kararsız kaldım Nova 5 diyorlar ama onun oyun performansı aşırı iyi değil diyorlar. Ayrıca Cloud 2 daha iyi diyenler var bilemedim.

Son düzenleme:
En son olarak sizce kablo dışında Cloud 2 kabloludan Cloud 3 Wireless'e geçmeye gerek var mıdır?

Öven çok gömen de çok. Kararsız kaldım Nova 5 diyorlar ama onun oyun performansı aşırı iyi değil diyorlar. Ayrıca Cloud 2 daha iyi diyenler var bilemedim.

Evet kablosuz kulaklık nimet gibi. Cloud 3 daha iyidir.

Sanırım alacağım Amazon'dan umarım Cloud 2'den sonra beni üzmez.

Hocam selamlar aldınız mı, memnun musunuz? FPS ve MMORPG oynuyorum genellikle ekstrem bi kalite ve ses seviyesi beklemiyorum oyunu duysam yeter fps için genel bir kalite arıyorum tabii. Önerir misiniz komforlu mikrofonu iyi bir wireless kulaklık arıyorum

Technopat Haberler

Geri
Yukarı