2025 yılında HyperX Cloud 3 Wireless hala alınır mı? Yoksa aynı fiyata daha iyi Wireless kulaklıklar var mı?
Sırf FPS için alacaksanız o fiyatta rakipsiz. Ama derseniz müzik vs de dinlerim ya bütçe artacak ya da MCHOSE V9 Pro Icy White Gaming Kulaklık
Hocam çoğunlukla FPS oyunu oynuyorum ancak o kulaklıkta müzik dinlenmez diye bir şey mi varki![]()
Hocam çoğunlukla FPS oyunu oynuyorum ancak o kulaklıkta müzik dinlenmez diye bir şey mi varki![]()
Ben de MCHOSE V9 Pro almayı düşünüyordum fakat yurt dışında baya bir F/P olduğu için popüler olmuş, reklamı çok iyi yapılan boş bir kulaklık olduğunu öğreneli 20 dakika oldu hocam. İncelemesi neredeyse yok, az da olsa yapılan incelemelere baktığımda sesi ince ve kalitesiz veren bir kulaklık olduğu, FPS oyunları için alınacaksa düşünülebilir dendiğini gördüm.Sırf FPS için alacaksanız o fiyatta rakipsiz. Ama derseniz müzik vs de dinlerim ya bütçe artacak ya da MCHOSE V9 Pro Icy White Gaming Kulaklık
Ben de MCHOSE V9 Pro almayı düşünüyordum fakat yurt dışında bayağı bir F/P olduğu için popüler olmuş, reklamı çok iyi yapılan boş bir kulaklık olduğunu öğreneli 20 dakika oldu hocam. İncelemesi neredeyse yok, az da olsa yapılan incelemelere baktığımda sesi ince ve kalitesiz veren bir kulaklık olduğu, FPS oyunları için alınacaksa düşünülebilir dendiğini gördüm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.