İnceleme HyperX Cloud 3 Wireless incelemesi

@tayfun eker Valorant için EQ ayarı yaptınız mı? Bende biraz garip geliyor sesler.

Hocam o size denk gelmiştir. Ben 1 aydır gayet sorunsuz kullanıyorum son derece de memnunum.
Bana falan denk gelmedi. Forumları biraz incelerseniz görürsünüz kulaklığın ne olduğunu.

Bana falan denk gelmedi. Forumları biraz incelerseniz görürsünüz kulaklığın ne olduğunu.
kulağımda şuan. ilk izlenimim güzel sadece bass boostta çok az cızırtı yapıyor ki normal. henüz farklı bir sorun çıkmadı. isteyen olursa 1 ay deneyimleyip rehber tarzında bişey yaparım

Şu an da almayı düşündüğüm bir kulaklık. Şu ana kadar yaşadığınız bir olayı vs var mıdır? Tavsiye eder misiniz günümüz itibarıyla.

kulağımda şuan. ilk izlenimim güzel sadece bass boostta çok az cızırtı yapıyor ki normal. henüz farklı bir sorun çıkmadı. isteyen olursa 1 ay deneyimleyip rehber tarzında bişey yaparım
Memnun musunuz? Müzik dinleme kısmında kötü deniyor. Ancak FPS oyunlarında iyi deniyor. Doğru mudur?

Memnun musunuz? Müzik dinleme kısmında kötü deniyor. Ancak FPS oyunlarında iyi deniyor. Doğru mudur?
Yaklaşık 1 ay oldu bütün deneyimlerimi anlatıyorum hocam biraz geç gördüm kusura bakma. Şarj konusundan başlayım fullendiğinde 120 saat süre sunuyor ve gerçekten de süresini veriyor hızlı da bitmiyor. Fps oyunlarında performansı çok iyi rakibin yerini nokta atışı veriyor sana resmen adam burda diyor. Tizlere yani daha çok fps oyunları için tasarlanmış bir kulaklıktan çok müzik performansı beklemeyin hocam çünkü ekolayzır açıp bass moduna alırsanız çok belirgin cizirtilar var. Temiz modda tizleri daha iyi veriyor fps de öneririm. Ekolayzır kapalıyken de performansı güzel asla üzmüyor beni. Genel olarak bakarsam beni çok çok tatmin eden bir kulaklık benim için kesinlikle fiyatına değer. Tavsiye ederim.

Teşekkürler hocam paylaştığınız için. HS80 aldım ama

Hocam selamlar, kulaklığın şarjı biraz hızlı bitiyor gibime geldi. Sizde de böyle bir durum var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…